Καλλιθέα: Νεκρός 18χρονος ντελιβεράς μετά από σύγκρουση με ταξί

11 Οκτωβρίου, 2021 6:56 ΜΜ
More videos

Eπί της Χαροκόπου συγκρούστηκε με ταξί το οποίο προσπάθησε να διασχίσει την Κρέμου, επί της οποίας υπάρχει στοπ, με αποτέλεσμα και λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος ο οδηγός της μηχανής να μην καταφέρει να ανακόψει  την πορεία της  και να πέσει με σφοδρότητα στο ταξί.

Στο σημείο έφθασε αμέσως όχημα της Τροχαίας Καλλιθέας καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον οδηγό της μηχανής, ο οποίος δεν φαινόταν να έχει επαφή με το περιβάλλον, προκειμένου να τον μεταφέρει στο ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς».

Οι κάτοικοι αξίζει να σημειωθεί ότι διαμαρτυρόντουσαν συνέχεια προς τους αστυνομικούς για το συγκεκριμένο σημείο αναφέροντας χαρακτηριστικά πως πέρα από την έλλειψη ορατότητας των οδηγών, δεν φαίνεται και το «στοπ», με αποτέλεσμα κάποιοι οδηγοί που κινούνται επί της οδού Κρέμου και θέλουν να διασχίσουν την οδό Χαρακόπου να θεωρούν ότι έχουν προτεραιότητα και να γίνονται συχνά «τρακαρίσματα».

Όπως ανέφεραν ακόμη οι κάτοικοι το μεσημέρι είχε προηγηθεί ένα ακόμη τροχαίο χωρίς ευτυχώς να θρηνήσουμε κάποιο θύμα, κάτι για το οποίο δεν ξέρουμε αν ισχύει και για το συγκεκριμένο νυχτερινό τροχαίο.

Πηγή: neakallithea.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook: