Καλλιτέχνης ζωγραφίζει ζώα και ανθρώπους την ώρα που ο σκελετός διαχωρίζεται από το σώμα!

6 Ιουλίου, 2015 4:36 ΜΜ
More videos

Ο Paul Jackson είναι ένας Βρετανός καλλιτέχνης με έδρα το Τορόντο και δημιουργεί λεπτομερή σχέδια με τη βοήθεια στυλό και μολυβιών.  Σχεδιάζει κυρίως διάφορα ζώα και ανθρώπους που αφήνουν το σκελετό και κάποιες φορές μερικά όργανά τους να βγουν από το σώμα τους.

Παρατηρώντας τα μοιάζουν περισσότερο σαν κάποιος να βλέπει το εσωτερικό τους μαθαίνοντας ανατομία παρά σαν δυο ξεχωριστά τμήματα.

Ο Jackson, ζωγραφίζει από την ηλικία των 5 ετών και ήξερε καλά πως η ζωγραφική ήταν αυτό που ήθελε να κάνει για το υπόλοιπο της ζωής του.

Στις παρακάτω φωτογραφίες που ακολουθούν θα δείτε κάποια από τα σχέδια του και σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν με την αισθητική τους αφού προκαλούν το κοινό να τα δει από μια άλλη οπτική.

animal-skull-drawings-paul-jackson-1 animal-skull-drawings-paul-jackson-3 animal-skull-drawings-paul-jackson-4 animal-skull-drawings-paul-jackson-5 animal-skull-drawings-paul-jackson-6 animal-skull-drawings-paul-jackson-7 animal-skull-drawings-paul-jackson-8 animal-skull-drawings-paul-jackson-9 animal-skull-drawings-paul-jackson-10 animal-skull-drawings-paul-jackson-11 animal-skull-drawings-paul-jackson-12 animal-skull-drawings-paul-jackson-13 animal-skull-drawings-paul-jackson-15 animal-skull-drawings-paul-jackson-16

Περισσότερες πληροφορίες  Facebook | Twitter | Instagram | Cartel (h/t: demilked)

Ακολουθήστε μας στο facebook: