Καλλιτέχνης μετέτρεψε κορμό δέντρου σε ένα εκπληκτικό παγκάκι με μορφή δράκου

3 Σεπτεμβρίου, 201710:47 ΠΜ
More videos

Εάν είστε μεγάλος οπαδός του Game of Thrones ή ένας παίκτης MMORPG, πιθανότατα να έχετε μια αδυναμία για οτιδήποτε σχετίζεται με δράκους. Ετοιμαστείτε να γοητευτείτε, γιατί ένας ξυλογλύπτης στη Γερμανία πήρε μόνο ένα αλυσοπρίονο και δημιούργησε το πιο “κακό” παγκάκι που έχει δει ποτέ ο κόσμος. Θα θέλατε να καθίσετε;

Τα αλυσοπρίονα και η τέχνη ίσως να μην φαίνονται ο καλύτερος συνδυασμός με την πρώτη ματιά, αλλά ο Ίγκορ Λοσκουτάου τα συνδυάζει με φινέτσα. Γεννήθηκε στο Ταλίν (που τώρα είναι η πρωτεύουσα της Εσθονίας) και εργάζεται σήμερα στο Bad Dürrheim της Νότιας Γερμανίας ως εκπρόσωπος της Husqvarna και δάσκαλος ξυλογλυπτικής.

Από το 2006, έχει λάβει περισσότερα από δώδεκα βραβεία για το έργο του, συμπεριλαμβανομένης της πρώτης θέσης στην κατάταξη του φημισμένο Φεστιβάλ Carving Fasna, στις Κάτω Χώρες το 2009.

Το τελευταίο του επίτευγμα, ο εκπληκτικός πάγκος δράκων, είναι σίγουρο ότι θα του φέρει ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία και η δουλειά του ήδη κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ρίξτε μόνοι σας μια ματιά παρακάτω.

Μερικές άλλες δουλειές του:

[official website]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News