Καλλιτέχνης δημιουργεί μουσικά όργανα που μοιάζουν να είναι από άλλον πλανήτη.

29 Ιανουαρίου, 2017 1:37 ΜΜ
More videos

Ο Ντμίτριι Γκουμπαρέβ είναι ένας πραγματικός καλλιτέχνης και μουσικός. Γεννήθηκε στην Ουκρανία και είχε πάντα πάθος με την παραδοσιακή μουσική, τα σύμβολα, την κουλτούρα και την τέχνη και ονειρευόταν να κατασκευάσει τα δικά του μουσικά όργανα.

Όπως πολλοί καλλιτέχνες, έπρεπε να έχει και μία κανονική δουλειά. Ήταν βιομηχανικός αλπινιστής. Τα πρωινά, έπρεπε να σκαρφαλώνει σε ψηλούς πύργους και τεράστια κτίρια, για να παρέχει τεχνικές υπηρεσίες πολλών ειδών. Τα βράδια και τα Σαββατοκύριακα, δούλευε για το όνειρό του, την κατασκευή των τανγκ ντραμς του (GUDA Drums). Έπρεπε να συνδυάσει όλα αυτά, με την οικογενειακή του ζωή, αφού έχει μία υπέροχη σύζυγο και μια πανέμορφη κορούλα.

Οι καθημερινές δυσκολίες και η θέλησή του για δημιουργία, δημιουργούσαν ένα μείγμα χαράς, διασκέδασης και απογοήτευσης για εκείνον. Κάθε αγώνας ενός καλλιτέχνη αποτελεί μια σπουδαία ιστορία. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη δική του, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του.

Στη λίστα που ακολουθεί, θα δείτε μερικές από τις δημιουργίες του καλλιτέχνη. Είναι εξωπραγματικές και μοιάζουν βγαλμένες από άλλον πλανήτη.

Αυτό ήταν το πρώτο μουσικό όργανο που κατασκεύασε, πριν 5 χρόνια.

Είχε πάντα πάθος με την παραδοσιακή μουσική, τα σύμβολα, την κουλτούρα και την τέχνη και ονειρευόταν να κατασκευάσει τα δικά του μουσικά όργανα.

Τα βράδια και τα Σαββατοκύριακα, δούλευε για το όνειρό του, την κατασκευή των τανγκ ντραμς του (GUDA Drums).

Πλέον, η κατασκευή των μουσικών του οργάνων είναι η πλήρης απασχόλησή του και μπορεί να παρέχει στην οικογένειά του όσα επιθυμεί, χωρίς να εργάζεται κάπου αλλού.

Επίσης, είναι γραφίστας και σχεδιάζει μόνος κάθε μοτίβο στα όργανά του.

Συνδυάζει αρχαία σύμβολα, στοιχεία λουλουδιών και ιερά γεωμετρικά σήματα.

Αυτό το μοτίβο είναι από τα αγαπημένα του, αφού του θυμίζει τις ρίζες του.

Δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα των οργάνων του και γι’ αυτό μοιάζουν και ακούγονται θεϊκά.

Είναι από τους ελάχιστους κατασκευαστές των οργάνων αυτών.

Είναι η απόδειξη του ότι αν είμαστε παθιασμένοι με κάτι, όσο δύσκολη και να είναι η επίτευξη του στόχου μας, δε θα πρέπει ποτέ να τα παρατήσουμε.

Τα όργανα αυτά, του θυμίζουν τη φύση.

Είναι τέλεια για διαλογισμό και επαγγελματική μουσική και μπορούν να παιχτούν από επαγγελματίες, αλλά και αρχάριους μουσικούς. 

Δείτε πώς κατασκευάζει τις δημιουργίες του αλλά και τον μαγικό ήχο που βγάζουν.[Etsy],[gudadrum],[Instagram]