Καλλιτέχνης χρησιμοποιεί την τέχνη του τατουάζ για να καλύψει τις ουλές γυναικών που υποβλήθηκαν σε μαστεκτομή

7 Μαΐου, 2015 5:31 ΜΜ
More videos

Η μαστεκτομή είναι μια σωτήρια χειρουργική επέμβαση που γίνεται σε γυναίκες που πάσχουν ή έχουν την προδιάθεση να εμφανίσουν στο μέλλον καρκίνο του μαστού. Αφήνει όμως πίσω της σημάδια στο δέρμα αλλά και στην ψυχή των γυναικών που υποβλήθηκαν σε αυτήν. Για πολλές γυναίκες, το να καλύπτουν με τατουάζ τα μετά την μαστεκτομή στήθη τους, έχει γίνει ένας δυνατός τρόπος να αναμορφώσουν αυτό που έχασαν.

Η ιστοσελίδα P.Ink  βοήθησε καλλιτέχνες τατουάζ να έρθουν σε επαφή με γυναίκες που ήθελαν να καλύψουν με τατουάζ τις ουλές τους. Ένας από αυτούς, ο David Allen, έχει να πει υπέροχα πράγματα για την όλη διαδικασία, «Αυτό που πριν έδειχνε πως πάσχει έγινε ξανά όμορφο… μετατρέψαμε αυτό που τις έκανε να νιώθουν άβολα σε κάτι τόσο αισθησιακό. Πήραμε πίσω τον έλεγχο.»

Παρακαλούμε κοινοποιήστε αυτές τις εκπληκτικές εικόνες – έργα τέχνης!

breast-cancer-survivors-mastectomy-tattoos-art-1 breast-cancer-survivors-mastectomy-tattoos-art-2 breast-cancer-survivors-mastectomy-tattoos-art-3 breast-cancer-survivors-mastectomy-tattoos-art-4 breast-cancer-survivors-mastectomy-tattoos-art-5 breast-cancer-survivors-mastectomy-tattoos-art-6 breast-cancer-survivors-mastectomy-tattoos-art-7 breast-cancer-survivors-mastectomy-tattoos-art-9

via

Ακολουθήστε μας στο facebook: