«Γκραφιτάδες» έχουν γεμίσει την Αθήνα με ζωγραφιές από πέη

14 Ιουνίου, 2017 4:20 ΜΜ
More videos

Προκαλούν και έχουν και άποψη. Οι “γκραφιτάδες” που ζωγραφίζουν παντού πέη στους τοίχους της Αθήνας, λένε ότι το κάνουν γιατί “η πόλη είναι για την…”

Οι… καλλιτέχνες, ομάδα graffiti «Dιckasso», μίλησαν στην εφημερίδα Espresso και εξήγησαν ότι το κάνουν με… άποψη, καθώς όπως λένε με τον τρόπο τους βάζουν ένα … χεράκι να βρει μεροκάματο και ο “μπογιατζής” που θα κληθεί να σβήσει το “έργο” τους από τον θιγμένο ιδιοκτήτη του ακινήτου ή τον δήμο.

Με αρκετή δόση χιούμορ και αφού διευκρινίζουν ότι το κάνουν κυρίως για πλάκα, εξηγούν ότι έχουν ακούσει τα σχολιανά τους από πολλούς που στη θέα του… έργου τους αντιδρούν και παραδέχονται ότι είναι ολοένα και λιγότεροι εκείνοι που τους αντιμετωπίζουν με χιούμορ.

Μας συστήνουν πάντως να μην είμαστε τόσο φοβικοί απέναντι σε κάτι τόσο φυσιολογικό και δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν να κάνουν την πλάκα τους δηλώνοντας με νόημα ότι οι πολίτες βλέπουν καθημερινά παντού διάφορα πρόσωπα “τα πέη τους ενόχλησαν;” …

Παραδέχονται μάλιστα πως όλο και λιγότεροι άνθρωποι το βλέπουν με χιούμορ, με την πλειοψηφία να αντιδρά έντονα όταν τους βλέπουν.

Οι γκραφιτάδες καλούν τους πολίτες να μην είναι τόσο φοβικοί απέναντι σε κάτι τόσο φυσιολογικό και δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν να κάνουν την πλάκα τους τονίζοντας ότι οι κάτοικοι της Αθήνας βλέπουν καθημερινά παντού διάφορα πρόσωπα.

paint7

paint10

paint9

paint8

paint6

paint3

paint1

ImageHandler

 

[newsit] [afpress]