Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΚαλλιάνος σε Τατσόπουλο για Παΐσιο: «Είστε άθεος, μην κρίνετε την πίστη συνανθρώπων...

Καλλιάνος σε Τατσόπουλο για Παΐσιο: «Είστε άθεος, μην κρίνετε την πίστη συνανθρώπων σας δεν σας τιμά αυτό»

Πριν από δύο ημέρες, ο Πέτρος Τατσόπουλος έκανε ένα post στα social media για τη νέα σειρά του Mega «Άγιος Παΐσιος-Από τα Φάρασα στον Ουρανό», που έκανε πρεμιέρα.

Οι δηλώσεις του προκάλεσαν αντιδράσεις και ανάμεσα σε εκείνους που προέβησαν σε ανακοινώσεις ήταν ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος και ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ.

Η ανάρτηση που έκανε στο Facebook ο Γιάννης Καλλιάνος μετά τις δηλώσεις του Πέτρου Τατσόπουλου:

«Κ. Τατσόπουλε, όλοι εμείς που πιστεύουμε στον Χριστό θεωρήσαμε εκπληκτική τη σειρά του Mega που αναφέρεται στη βιογραφία του Αγίου Παϊσίου. Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα θεώρησαν τη συγκεκριμένη σειρά και πολλοί άλλοι τηλεθεατές που δηλώνουν ακόμη και Άθεοι.

Με λύπη μου διάβασα πως αναφέρατε ότι η συγκεκριμένη σειρά του Mega σκοπό έχει την αποβλάκωση των Ελλήνων.

Σας απαντώ: Μάλλον ξεχνάτε, και είναι πολύ λυπηρό, σε ποια χώρα γεννηθήκατε, ποιες είναι οι παραδόσεις της, ποια είναι τα ήθη και τα έθιμά της και ποια είναι η Θρησκεία του 90% των πολιτών της.

Συγχαρητήρια λοιπόν, στο Mega! Δεν είναι τυχαίο κ. Τατσόπουλε πως το έργο που αναφερόταν στη ζωή του Αγίου Νεκταρίου (το καλοκαίρι) έσπασε κάθε ρεκόρ στους κινηματογράφους και πως αυτή η σειρά που αναφέρεται στον Άγιο Παΐσιο έσπασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης στην Ελληνική τηλεόραση.

Είστε Άθεος κ. Τατσόπουλε, δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτή σας την επιλογή και φυσικά δεν θα σας έκρινα ποτέ γι’ αυτό. Το ίδιο όμως, θα συμβούλευα να κάνετε και εσείς, να μην κρίνετε δηλαδή αρνητικά και να μην βγάζετε μένος για την πίστη των συνανθρώπων σας. Δεν σας τιμά αυτό».Τα πιο σημαντικά