«Καλή Ανάπαυση, ψυχή μου»: 19χρονη «έσβησε» ξαφνικά λίγες ημέρες αφότου ο γιατρός της είπε, «δεν είναι κάτι σοβαρό»

11 Φεβρουαρίου, 20237:20 ΜΜ

Σε θλίψη έχει βυθιστεί ολόκληρη η τοπική κοινωνία του Βόλου, αλλά και όλη η Ελλάδα από την δυσάρεστη είδηση πως πέθανε ξαφνικά μια 19χρονη κοπέλα, η  Μαρία Μητράκα, από λάθος διάγνωση του γιατρού. Η κοπέλα έπασχε από μια σπάνια επιθετική μορφή καρκίνου και ο γιατρός την έστειλε σπίτι της λέγοντας της πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Από τι πέθανε η 19χρονη κοπέλα στον Βολο

Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr, νεαρή παραπονέθηκε στους γονείς της πριν από 45 ημέρες για πόνο στο στομάχι. Επισκέφθηκε γιατρό, ο οποίος την καθησύχασε ότι δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά κάποια συνηθισμένη πάθηση.

Όμως, για πολλές ημέρες αργότερα, ο πόνος επέμενε και το άτυχο κορίτσι μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο της Αθήνας, όπου διαγνώστηκε ότι έπασχε από επιθετικό καρκίνο.

Μετάσταση έκανε ο καρκίνος στη 19χρονη κοπέλα που πέθανε στον Βόλο

Στην επανεξέταση που έκανε λίγες ημέρες αργότερα, η κλινική της εικόνα ήταν χειρότερη, καθώς ο καρκίνος είχε κάνει μετάσταση και η θεραπεία δεν είχε πολλές ελπίδες.

Δυστυχώς, η 19χρονη κατέληξε πριν λίγες ώρες, νοσηλευόμενη στο Νοσοκομείο του Βόλου, σκορπίζοντας ανείπωτη θλίψη και πόνο στους γονείς της και στα αδέρφια της.

Σπαρακτικά τα μηνύματα για την 19χρονη κοπέλα που πέθανε στον Βόλο

Συγκλονισμένοι είναι οι καθηγητές του 6ου Γυμνασίου Βόλου, εκεί που φοιτούσε η 19χρονη Μαρία Μητράκα, που έφυγε από τη ζωή. Σε ανακοίνωσή του το σχολείο αναφέρει «Η διεύθυνση του σχολείου, ο σύλλογος διδασκόντων και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της Μαρίας Μητράκα που έφυγε τόσο νωρίς…Τα λόγια φτωχά τούτη την ώρα… Για μας η Μαρία θα παραμείνει ένα φωτεινό, χαμογελαστό αστέρι που είχαμε τη χαρά να έχουμε μαθήτρια στις τάξεις μας…Καλό παράδεισο…»

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News