«Καλά του έκανα»: Αμετανόητος ο 90χρονος για την δολοφονία του Αγιογράφου στην Τήνο

10 Απριλίου, 20229:55 ΜΜ
More videos

Το έγκλημα έγινε σήμερα λίγο μετά τις 12 – Ο δράστης συνελήφθη – Αμετανόητος στους αστυνομικούς, φωνάζει: Καλά του έκανα! – Φωτογραφίες από το σημείο του εγκλήματος

Άγριο φονικό στην Τήνο. Συνταξιούχος έστησε καρτέρι και εκτέλεσε εν ψυχρώ  τον διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας του Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας. Ο δράστης συνελήφθη ενω στο Τμήμα του νησιού δίνει κατάθεση η σύζυγος του θύματος, ο οποίος ήταν αγιογράφος και πατέρας δύο παιδιων.

Το άγριο έγκλημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 12.

Ο αγιογράφος επέστρεφε από την εκκλησία με τη σύζυγό του, όταν ο δράστης που πιθανότατα είχε στήσει καρτέρι, τον «μπλόκαρε» στο όχημα τη στιγμή που πάρκαρε έξω από το σπίτι του και πριν προλάβει να βγει, κόλλησε την καραμπίνα, πάτησε τη σκανδάλη και τον σκότωσε.

tinos_drastis_new
Ο δράστης του φονικού
tinos_dolofonia__2__2
Ο 50χρόνος αγιογράφος θύμα της δολοφονίας

Μάλιστα, ο θάνατος του ήταν ακαριαίος ενώ ο δραστης συνελήφθη αμέσως. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης εμφανίζεται άκαμπτος και αμετανόητος και μέσα στο τμήμα φωνάζει και βρίζει: «Καλά του έκανα!».

Πληροφορίες του protothema.gr, αναφέρουν πως ο δολοφόνος, συνταξιούχος και υπερήλικας, ήταν ένα άτομο προβληματικό που δημιουργούσε φασαρίες και προβλήματα στο ήσυχο νησί.

Το θύμα, ένας άνθρωπος ήσυχος, καλλιεργημένος απο οικογένεια αγιογράφων, λένε κάτοικοι πως ίσως «πλήρωσε» τη μανία του δράστη ο οποίος όπως χαρακτηριστικά λένε τα «έβαζε» με όλο τον κόσμο και ξεσπούσε χωρίς λόγο και αφορμή.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο του εγκλήματος:

dolofonia_tinos_in__2_
dolofonia_tinos_in__3_
dolofonia_tinos_in__4_
dolofonia_tinos_in__5_
dolofonia_tinos_in__6_
dolofonia_tinos_in__1_
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News