Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΚακοκαιρία Μπάρμπαρα: Η συγκλονιστική στιγμή που ντελιβεράς δίνει «μάχη» με τα χιόνια...

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Η συγκλονιστική στιγμή που ντελιβεράς δίνει «μάχη» με τα χιόνια για να πάει παραγγελία

Γροθιά στο στομάχι είναι οι φωτογραφίες όπου ντελιβεράς προσπαθεί να παραδώσει παραγγελία τη στιγμή που το χιόνι τον έχει «καταπιεί».

Το χαμηλό βαρομετρικό που έχει εισβάλλει στη χώρα από το ξημέρωμα της Κυριακής, σαρώνει τις τελευταίες ώρες τη Στερεά Ελλάδα. Η κακοκαιρία Μπάρμπαρα αναμένεται να «χτυπήσει» και άλλες περιοχές της Αττικής, πέρα από τα βόρεια προάστια, τα οποία έχουν ντυθεί από το πρωί στα λευκά. Με αυτές τις συνθήκες να έχουν διαμορφωθεί, η Πολιτική Προστασία συνιστά να περιοριστούν οι μετακινήσεις στις απολύτως απαραίτητες.

Υπάρχουν, βέβαια, και άνθρωποι που δίνουν τη «μάχη» τους κάτω από αυτές τις αντίξοες συνθήκες, καθώς η φύση της εργασίας τους επιτάσσει να βρίσκονται στον δρόμο. Η μεγάλη συζήτηση για το αν είναι ηθικό ή όχι να παραγγέλνει κανείς ντελίβερι σε συνθήκες κακοκαιρίας αναμένεται να «φουντώσει» ξανά με τις νέες εικόνες που έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου από τον Διόνυσο.

Σε αυτές αποτυπώνεται ένας ντελιβεράς να δίνει τη δική του «μάχη» με τα χιόνια, έτσι ώστε να παραδώσει την παραγγελία. Βέβαια, υπήρχαν και άλλοι που βγήκαν απλά για… ποδήλατο στο λευκό τοπίο ή για τα ψώνια της ημέρας, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Δείτε τις φωτογραφίες:

399 1260x839 1 400 1260x839 1 401 1260x841 1 402 1260x839 1 403 1260x838 1

Τα πιο σημαντικά