Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΚακοκαιρία Μπάρμπαρα: Η συγκλονιστική «μάχη» του ντελιβερά με τα χιόνια

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Η συγκλονιστική «μάχη» του ντελιβερά με τα χιόνια

Το χαμηλό βαρομετρικό που έχει εισβάλει στη χώρα από το ξημέρωμα της Κυριακής, σαρώνει τις τελευταίες ώρες τη Στερεά Ελλάδα. Η κακοκαιρία Μπάρμπαρα αναμένεται να «χτυπήσει» και άλλες περιοχές της Αττικής, πέρα από τα βόρεια προάστια τα οποία έχουν ντυθεί από το πρωί στα λευκά. Με αυτές τις συνθήκες να έχουν διαμορφωθεί, η Πολιτική Προστασία συνιστά να περιοριστούν οι μετακινήσεις στις απολύτως απαραίτητες.

Υπάρχουν, βέβαια, και άνθρωποι που δίνουν τη «μάχη» τους κάτω από αυτές τις αντίξοες συνθήκες καθώς η φύση της εργασίας τους επιτάσσει να βρίσκονται στον δρόμο. Η μεγάλη συζήτηση για το αν είναι ηθικό ή όχι να παραγγέλνει κανείς ντελίβερι σε συνθήκες κακοκαιρίας αναμένεται να «φουντώσει» ξανά με τις νέες εικόνες που έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου από τον Διόνυσο.

Σε αυτές αποτυπώνεται ένας ντελιβεράς να δίνει τη δική του «μάχη» με τα χιόνια, έτσι ώστε να παραδώσει την παραγγελία. Βέβαια, υπήρχαν και άλλοι που βγήκαν απλά για… ποδήλατο στο λευκό τοπίο ή για τα ψώνια της ημέρας, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Παρά τη χιονοθύελλα, αυτός ο ντελιβεράς κάνει τα πάντα για να παραδώσει την παραγγελία του.deliveras2

Κι ο ντελιβεράς συνεχίζει τη «μάχη» για την παράδοση της παραγγελίας…

deliveras1 1

 

Τα πιο σημαντικά