Κακλαμάνης: «Ως γιατρός πιστεύω ότι το σώμα του Κατσίφα κρατήθηκε για να σβηστούν τα ίχνη της δολοφονίας»

13 Νοεμβρίου, 2018 1:52 ΜΜ
More videos

Στην ορθότητα της πρωτοβουλίας του να ζητήσει την τήρηση ενός λεπτού σιγή επέμεινε κατά τη συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του real.gr ο κ. Κακλαμάνης επανέλαβε την άποψή του πως ο Κατσίφας δολοφονήθηκε από την αλβανική αστυνομία ενώ -μιλώντας όπως είπε με την ιδιότητα του ιατρού- εξέφρασε τη γνώμη ότι σκοπός της αλβανικής πλευράς ήταν να σβήσει τα ίχνη της δολοφονίας εξ ου και κράτησε τόσες ημέρες το πτώμα.

«Σας μιλώ ως ιατρός.

Οι Αλβανοί δεν έδιναν τόσες ημέρες το σώμα του Κατσίφα με σκοπό να σβήσουν τα ίχνη της δολοφονίας» είπε αρχικά ο κ. Κακλαμάνης ενώ δεν δίστασε να απευθυνθεί προσωπικά στον Πρόεδρο της Βουλής λέγοντας:

«Θα έπρεπε να έχετε τηλεφωνήσει στον Αλβανό ομόλογό σας και να διαμαρτυρηθείτε εντονότατα για τη μη παράδοση του νεκρού στην οικογένειά του».

Καταλήγοντας ο Αντιπρόεδρος της Βουλής υποστήριξε ότι δεν παραβίασε ούτε τον Κανονισμό ούτε τους εθιμικούς κανόνες του Κοινοβουλίου προκαλώντας όποιον έχει αντίθετη άποψη να του καταθέσει πρόταση μομφής.

Το σχετικό σενάριο ωστόσο απορρίφθηκε ομόφωνα.

Πηγή: real.gr