Καίτη Γραμμά: Το βίντεο από το νοσοκομείο μετά την επέμβαση επαναπροσδιορισμού φύλου

Οκτ 10, 2018 6:24 ΜΜ
More videos

Mπορεί να μην την είδαμε ποτέ στους δέκτες μας στο Next Top Model Greece, αλλά η Καίτη Γραμμά παρά το γεγονός ότι γεννήθηκε αγόρι κατάφερε να κερδίσει με τη σικάτη εμφάνισή της και την ομορφιά της τους δύσκολους κριτές του Νext Top Model. Η Καίτη Γραμμά, ξάφνιασε λοιπόν αλλά και ενθουσίασε τους αυστηρούς κριτές του show και κατάφερε να αποσπάσει το πολυπόθητο ναι και από τους 4! Η Βίκυ Καγιά μάλιστα μίλησε στη συνέντευξή της στο περιοδικό People, για την περίπτωση της Καίτης λέγοντας : «Βεβαίως. Μάλιστα ήταν μια πολύ γλυκιά και σεμνή κοπέλα, κούκλα, με προδιαγραφές μοντέλου, αλλά δεν μπορέσαμε να την περάσουμε γιατί δεν είχε ακόμα αλλάξει την ταυτότητά της»

Πριν λίγες μέρες, η Καίτη σε συνέντευξή της στο Πρωινό και τον Άρη Καβατζίκη αποκάλυψε πως ήδη έχει κανονίσει το ραντεβού με ένα πολύ καλό πλαστικό χειρουργό για να κάνει την πολυπόθητη επέμβαση επαναπροσδιορισμού φύλου που θα της δώσει τη δυνατότητα να αλλάξει την ταυτότητά της αλλά κυρίως να γίνει αυτό που νιώθει από παιδί! Γυναίκα! Η 22χρονη Καίτη δημοσίευσε βίντεο σήμερα από το νοσοκομείο που όπως όλα δείχνουν θα κάνει την πολυπόθητη επέμβαση.

«Να μην είσαι ο εαυτός σου για 22 χρόνια…Σήμερα, διαλέγω εμένα» ‘εγραψε στο βίντεο από το νοσοκομείο που θα γίνει η επέμβαση

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε μας στο facebook: