Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΚαίτη Γαρμπή: «Συνέβη κάτι πριν λίγο καιρό, χώθηκα με κλάματα στην αγκαλιά...

Καίτη Γαρμπή: «Συνέβη κάτι πριν λίγο καιρό, χώθηκα με κλάματα στην αγκαλιά του Διονύση»

Συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη!» παραχώρησε η Καίτη Γαρμπή, η οποία μίλησε για τον χαρακτήρα της ενώ αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Διονύση Σχοινά και στον γιο τους, Δημήτρη.

«Η αυτοπεποίθηση είναι κάτι διαφορετικό από την αυτοεκτίμηση. Την αυτοεκτίμηση ή την έχεις ή δεν την έχεις. Η αυτοεκτίμηση δεν φεύγει ποτέ. Ξέρω ποια είμαι, τι μπορώ να κάνω, ποια είναι η πορεία μου. Η αυτοπεποίθηση είναι κάτι που “παίζει” σε όλους μας. Μία μέρα με περίεργη διάθεση νιώθεις ότι μπορεί να μην είσαι τόσο όμορφη. Έχει τα πάνω της και τα κάτω της», είπε αρχικά η Καίτη Γαρμπη.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όταν κλονίζεται η αυτοπεποίθησή μου τρέχω δίπλα στους ανθρώπους μου. Θα χωθώ στην αγκαλιά του Διονύση Σχοινά και του παιδιού μου. Όταν συνέβη κάτι πριν λίγο καιρό χώθηκα με κλάματα στην αγκαλιά του Διονύση και του είπα «το βλέπω έτσι, είναι έτσι;». Εκείνος έβαλε τα γέλια, με ξεάγχωσε και ξαφνικά από εκεί που είχα πέσει στα πατώματα, άλλαξε η διάθεσή μου, βγήκαμε έξω και περάσαμε ωραία».

«Ακόμα και τώρα πάντα υπάρχουν άνθρωποι που θα σε αμφισβητήσουν, είναι νομός αυτό. Διαβάζω για παράδειγμα 100 σχόλια και βλέπω ότι υπάρχουν μέσα σε αυτά και άνθρωποι που με αμφισβητούν. Τι να κάνω; Μπορείς να αρέσεις σε όλους;», συμπλήρωσε η Καίτη Γαρμπή.

Στη συνέχεια η Καίτη Γαρμπή αναφέρθηκε στον γιο της, Δημήτρη, τον οποίο αποκάλεσε έργο της ζωής της.

«Σε αυτή τη φάση κοιτάζω τον Δημήτρη και όχι το τι θα πει ο κόσμος. Με ενδιαφέρει πως νιώθει ο γιος μου γι’ αυτό που θα διαβάσει ή γι’ αυτό που θα πάρει. Πάνω απ’ όλα με ενδιαφέρει το παιδί μου να βγει προς τα έξω και να δείξει την αξία του. Ο Δημήτρης είναι το έργο της ζωής μας με τον Διονύση και γι’ αυτόν κάνουμε ό,τι καλύτερο γίνεται, τον λατρεύουμε. Είμαστε υπερπροστατευτικοί γιατί βρισκόμαστε σε αυτή τη δουλειά και ξέρουμε από μέσα την κατάσταση», λέει.

Η Καίτη Γαρμπή περιέγραψε τον γιο της ως ένα πολύ τρυφερό, ευαίσθητο και ευγενικό παιδί, χαρίσματα που πήρε από τον πατέρα του, ενώ σχολίασε πως έχει διαλέξει ένα πολύ δύσκολο δρόμο.

«Έχει ταλέντο άλλα διαλέγει ένα δύσκολο δρόμο. δεν είναι ένας ακόμη τραγουδιστής που βγήκε από μία οικογένεια τραγουδιστών, κάνει ένα διαφορετικό πράγμα. Ο Δημήτρης κάνει παράγωγη, διασκευάζει και ενορχηστρώνει μόνος του», κατέληξε.
Τα πιο σημαντικά