Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΚαινούργιου σε Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ: «Ντpοπή σας. Είπα να κλείσει η σúνδεση, παρακαλώ»

Καινούργιου σε Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ: «Ντpοπή σας. Είπα να κλείσει η σúνδεση, παρακαλώ»

Έναν πολύ έντονο εκνευρισμό είχε η Κατερίνα Καινούργιου στη Super Κατερίνα, κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης με τον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ιερωμένος δεν επέτρεψε την είσοδο στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Παύλο Χρηστίδη, σε εκδήλωση κοπής πίτας, με τη δικαιολογία πως ήταν ένας από τους βουλευτές που υπερψήφισαν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια το προηγούμενο διάστημα στο ελληνικό κοινοβούλιο. Ο αρχιμανδρίτης κατηγόρησε τα media πως προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από τη σοβαρότατη υπόθεση των Τεμπών, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση της παρουσιάστριας.

Δείτε το βίντεο«Οδηγείτε τις υποθέσεις της επικαιρότητας μακριά από την επικαιρότητα. Σήμερα θα έπρεπε να έχετε εκεί την κυρία Καρυστιανού, όχι εμένα», είπε ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ, με την Κατερίνα Καινούργιου να λέει: «Δεν θα μου υποδείξετε πώς θα κάνω την εκπομπή μου και δεν ξέρετε εάν έχουμε μιλήσει με την κυρία Καρυστιανού και πότε θα έρθει, αν έρθει στην εκπομπή».

«Τα Τέμπη είναι κάτι πολύ σημαντικό! Όχι, θα τον κλείσω! Θα τον κλείσω! Για να εκμεταλλεύεστε, πάτερ, τον πόνο των μανάδων και των πατεράδων που έχασαν τα παιδιά τους, θα σας κλείσω! Γιατί αυτό κάνετε αυτή τη στιγμή! Είναι λαϊκιστικό και απαράδεκτο! Αυτό κάνετε αυτή τη στιγμή! Χρησιμοποιείτε τα Τέμπη ως εύκολη λύση! Ντροπή σας, πάτερ! Ντροπή σας! Είπα να κλείσει η σύνδεση, παρακαλώ!», πρόσθεσε σε πολύ έντονο ύφος η Κατερίνα Καινούργιου και η σύνδεση έκλεισε on air.

«Αν ξανακούσω, ειλικρινά, κάποιος να προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση και να χρησιμοποιεί τα Τέμπη… πες μου, ρε Αντρέα, πραγματικά», συμπλήρωσε η Κατερίνα Καινούργιου δίνοντας τον λόγο στον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Τα πιο σημαντικά