Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024
PlusΚαινούργιου: «Οι άντρες μέχρι ποια ηλικία μπορούν να έχουν σeξοuαλικές οpμές;»

Καινούργιου: «Οι άντρες μέχρι ποια ηλικία μπορούν να έχουν σeξοuαλικές οpμές;»

“Με όλο το σεβασμό αλλά έτσι όπως του χάιδευε το κεφαλάκι -όταν ο άλλος είναι σύντροφός σου και δε μιλώ για τη διαφορά ηλικίας κι είναι πάντα ευγενέστατη η κ. Σιακαβάρα- χάιδευα έτσι τον παππού μου.” είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Με αφορμή τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Πλεύρη και της Τζώρτζιας Σιακαβάρα, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μία… εγκυκλοπαιδική ερώτηση στην εκπομπή της.

«Με όλο το σεβασμό αλλά έτσι όπως του χάιδευε το κεφαλάκι -όταν ο άλλος είναι σύντροφός σου και δε μιλώ για τη διαφορά ηλικίας κι είναι πάντα ευγενέστατη η κ. Σιακαβάρα- χάιδευα έτσι τον παππού μου. Δεν υπονοώ κάτι για τη διαφορά ηλικίας. Ή το κάνεις σε μωρό. Δεν το κάνεις στον σύντροφό σου. Σίγουρα ζηλεύω.» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου και μετά αναρωτήθηκε:

«Να πω κάτι; Πάλι μη με παρεξηγήσετε. Πόσο χρονών είναι ο κ. Πλεύρης; Θα σας φανεί χαζή ερώτηση, αλλά θα την κάνω. Αφήνουμε έξω τον κ. Πλεύρη και την κ. Σιακαβάρα. Εγώ την κάνω καθαρά εγκυκλοπαιδικά. Οι άντρες μέχρι ποια ηλικία μπορούν να έχει σεξουαλικές επαφές; Αυτό ήθελα να ρωτήσω για τη στύση στα 85.»

Δείτε το βίντεο:Τα πιο σημαντικά