Κυριακή, 26 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΚαινούργιου για Κασσελάκη: «Για ποιον λόγο ένας αρχηγός κόμματος να δηλώσει την...

Καινούργιου για Κασσελάκη: «Για ποιον λόγο ένας αρχηγός κόμματος να δηλώσει την τεpάστια αξiα του σπιτιού;»

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να κάνει το σχόλιό της για τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης στον Νίκο Ευαγγελάτο και στο Live News μέσα από το νέο σπίτι του την Πέμπτη 11/4.

Η παρουσιάστρια της Super Κατερίνα αναφέρθηκε στην επιλογή του Στέφανου Κασσελάκη να αποκαλύψει την αξία του σπιτιού, γεγονός που η ίδια θεώρησε αχρείαστο.

«Εμένα με απογοήτευσε αυτό που είδα. Είναι δικαίωμα του καθενός να έχει δουλέψει και να έχει πάρει ένα σπίτι, δεν τα έκλεψε τα χρήματα. Για ποιο λόγο όμως ένας αρχηγός κόμματος και μάλιστα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να βάλει στο σπίτι του και να δηλώσει την τεράστια αξία αυτού του σπιτιού, σε μια Ελλάδα που δυστυχώς αυτή τη στιγμή μπορεί να δουλεύει και να δυσκολεύεται στα πάντα, ακόμη και να έχει μέχρι και ένα σπίτι», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Από την πλευρά του ο Ανδρέας Μικρούτσικος εξέφρασε αντίθετη άποψη συγκριτικά με την Κατερίνα Καινούργιου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είδα όλη τη συνέντευξή και είδα ένα στιβαρό δημοσιογράφο να ρωτάει έναν άνθρωπο που παίζει ηγετικό ρόλο στην πολιτική σκηνή και να δείχνει στοιχεία στιβαρού πολιτικού προσώπου. Επειδή αυτό σπίτι έχει πολυσυζητηθεί, σας διαβεβαιώνω ότι στις ερωτήσεις του Ευαγγελάτου δεν ήταν lifestyle ερωτήσεις, ήταν πολιτικές ακόμα και για το σπίτι. Μόλις τελείωσε είπα δύο μπράβο ανεξάρτητα αν συμφωνώ ή όχι μαζί του, εμένα με ενθουσίασε η συνέντευξη».

Δείτε το βίντεο:Τα πιο σημαντικά