Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΚαινούργιου: «Φτάνεις σε σημείο να λες "θέλω να σταματήσω από τη δουλειά...

Καινούργιου: «Φτάνεις σε σημείο να λες “θέλω να σταματήσω από τη δουλειά μου”»

Ζωντανά στη “Super Κατερίνα” μίλησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου την Παρασκευή, με αφορμή τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον ίδιο και τη Super Κική.

Πάνω στην κουβέντα, η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε την αντίθεσή της με τον τρόπο με τον οποίο τον τελευταίο καιρό σχολιάζονται οι προσωπικές ζωές και οι προσωπικότητες ανθρώπων της τηλεόρασης.

“Δυστυχώς, είμαστε σε μια εποχή που είναι σοκαριστικό αυτό που γίνεται. Βγαίνει ο καθένας – για να σχολιάσει τον άλλο επαγγελματικά, έχει δικαίωμα καθένας να λέει ό,τι θέλει – και λέει για την προσωπικότητα, την προσωπική ζωή του άλλου, το πώς νιώθει, τα εσώψυχα. Έχει γίνει τόσο χυδαίο αυτό που δεν ξέρω αν αξίζει να μοιράζεις μηνύσεις, ή να μην ασχολείσαι καθόλου.

Δείτε το βίντεο

Αλλά πραγματικά, για εμάς και βάζω όλους μας που εκτιθέμεθα, για να το διαχειριστεί ένας άνθρωπος, είναι… φτάνεις σε σημείο να λες “θέλω να σταματήσω από τη δουλειά μου”. Μπορεί η δουλειά να είναι κερδοφόρα, μπορεί να εκτίθεμαι και να έχει τη γλύκα, αλλά έχει και όλο αυτό το αρνητικό που δε ξέρεις αν το αντέχει κάθε οργανισμός.

Ειδικά αν υπάρχει μια μεγάλη αδιακρισία. Και βάζω και τον εαυτό μου μέσα, και πολλούς άλλους που τον τελευταίο καιρό βάλλονται σε προσωπικό επίπεδο.

Καλό θα ήταν λοιπόν, αν εγώ στο παρελθόν έχω κάνει αυτό το λάθος, επαγγελματικά έχω σχολιάσει, προσωπικά δε νομίζω – αν το έχω κάνει είμαι απαράδεκτη επιεικώς – αλλά νομίζω ότι πρέπει να το σκεφτούν όσοι κάνουν τηλεόραση πολύ περισσότερο.

Και να σταματήσει αυτός ο σχολιασμός των προσωπικών ζωών, των προσωπικοτήτων και να μείνουμε στο επαγγελματικό κομμάτι. Γνώμη μου” είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Τα πιο σημαντικά