Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΓιώργος Παπαγεωργίου: «Και πιάτα πλένω και σφουγγαρίζω και δουλειές στο σπίτι κάνω,...

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Και πιάτα πλένω και σφουγγαρίζω και δουλειές στο σπίτι κάνω, δεν είναι ντροπή – Είμαι άντρας νέας κοπής»

Με αφορμή τη φετινή του τηλεοπτική παρουσία στη σειρά “Γλυκάνισος” ο Γιώργος Παπαγεωργίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα.

Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στους άντρες “παλαιάς κοπής” και τόνισε πως θεωρεί τον εαυτό του “άντρα νέας κοπής”.

«Δε ξέρω αν είναι καλό το “άντρας παλαιάς κοπής” ή κακό. Εγώ νιώθω ότι είμαι άντρας νέας κοπής. Αντιμετωπίζω το κομμάτι της σχέσης σε ένα ζευγάρι χωρίς να πιστεύω ότι είναι ντροπή ο άντρας να κάνει αυτά που δεν έκανε παλιότερα. Με πολλή χαρά θα πλύνω πιάτα, θα σφουγγαρίσω σε ένα σπίτι. Με πολλή χαρά θα πρόσεχα ένα παιδί προκειμένου να δουλέψει η σύντροφός μου» είπε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

«Η πρώτη μου τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στην “Ιωάννα της Καρδιάς”. Φοιτητής ακόμα του Εθνικού, πήγα στο γύρισμα κι ήμουν φρικτός. Είχα άγχος, ίδρωνα, έβγαινα συνέχεια εκτός πλάνου. Όταν ήρθε η ώρα να πω τις ατάκες μου, έπαθα σεντονάρα. Αν με ρωτήσεις έναν εφιάλτη μου θα σου πω το ενδεχόμενο να πάθω “σεντόνι” στην Επίδαυρο μπροστά σε 10.000 θεατές», εξήγησε.

Τέλος, μίλησε για την απόφασή του να πει «όχι» στην Επίδαυρο. «Όλοι οι ηθοποιοί έχουμε πει όχι σε πράγματα που έγιναν στη συνέχεια επιτυχίες. Ένιωσα πολύ ωραία με την απόφασή μου να αρνηθώ να παίξω μαζί με τη μητέρα μου στην Επίδαυρο. Είχε να κάνει με το πώς θα διαχειριζόμασταν την πραγματική μας σχέση σε συνάρτηση με αυτή των ρόλων. Στο μέλλον θα το έκανα, ναι», δήλωσε κλείνοντας.

Τα πιο σημαντικά