Καφές take away για Μητσοτάκη με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή

16 Φεβρουαρίου, 2021 11:54 ΠΜ
More videos

Καθ οδόν για το γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σταμάτησε για ένα καφέ στο όρθιο, σε γνωστό καφέ της πλατείας Κολωνακίου.

Εκεί συνάντησε δυο γνωστούς δημοσιογράφους που παρά τον χιονιά, έκαναν και αυτοί μια στάση για ένα καφέ, λίγο πριν φθάσουν στο γραφείο και ξεκινήσουν την ραδιοφωνική τους εκπομπή.

Ο λόγος για το γνωστό δίδυμο του ραδιοφώνου των Παραπολιτικών Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή. Που φυσικά δεν έχασαν την ευκαιρία για μια φωτογραφία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που την ανέβασαν και στα social media.

Οπως είπαν στο TheToc οι δυο δημοσιογράφοι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε με τζίπ με αλυσίδες και έμεινε μαζί τους μίλις 2 λεπτά, αφού τον περίμεναν στο Μαξίμου για σύσκεψη για την κακοκαιρία. Πάντως πρόλαβε να τους πεί ότι εκ των πραγμάτων η απόφαση για το κλείσιμο των δρόμων αποδείχθηκε σωστή και ότι η δική του ενημέρωση είναι πως το φαινόμενο της χιονόπτωσης, είναι σχεδόν μοναδικό- οσον αφορά τον όγκο του χιονιού- στα χρονιά της πρωτεύουσας. Λίγο μετά ο πρωθυπουργός πήρε τον καφέ του στο χέρι και έφυγε για το Μαξίμου.

mitsotakis
Ακολουθήστε μας στο facebook: