Καφές σε Αναμονή: Ένα ελληνικό κοινωνικό μήνυμα που όλοι μας πρέπει να δούμε.

21 Νοεμβρίου, 2015 3:23 ΜΜ
More videos

Μπορεί ο κόσμος μας να γίνει καλύτερος;

Σίγουρα η πρώτη σκέψη είναι πως πρέπει να γίνουν μεγάλες και ριζικές αλλαγές από τους ισχυρούς ανθρώπους της χώρας μας. Αυτό όμως που κανείς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει εύκολα είναι πως όλοι μας μπορούμε να κάνουμε κάτι για να αλλάξουμε την κατάσταση.

Πολλοί συνάνθρωποί μας δυσκολεύονται να αποκτήσουν και να απολαύσουν ακόμη και τα βασικά αγαθά, πράγματα που μερικοί θεωρούν δεδομένα όπως ένας καφές ή ένα ψωμί. Πλέον υπάρχει τρόπος να βοηθήσουμε χωρίς να φέρουμε σε δύσκολη θέση τους λιγότερο προνομιούχους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη.

Βλέποντας το παρακάτω βίντεο με τίτλο «Καφές σε Αναμονή» που φτιάχτηκε με αγάπη και ελπίδα για το αύριο θα δείτε τον τρόπο να βοηθήσετε και εσείς. Παρά το γεγονός πως μοιάζει απλό έχει μεγάλο αντίκτυπο σε άλλους ανθρώπους και σίγουρα μπορεί να αλλάξει τη ζωή τους.

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς πλούσιος για να χαρίσει ένα χαμόγελο και να κάνει κάτι καλό για ένα συνάνθρωπό του.

Δείτε το βίντεο

Την ιδέα του Καφέ σε Αναμονή μας παρουσίασαν από τον Εθνικό κήπο οι σπουδαστές του 3ου έτους της Δραματικής Σχολής “Δήλος” (κατά σειρά εμφάνισης):

Γιώργος Γογώνης, Θεώνη Τσούρμα, Γιάννης Μουστάκας, Λίνα Καμπούρογλου, Κατερίνα Παρισσινού, Νικόλας Παπαευθυμίου, Βαρβάρα Ραμπαούνη, Σεβαστή Αιβαζίδου, Δέσποινα Ρεκούδη, Μαίρη Κόκου, Γιάννης Ίτσιος, Φιλία Κανελλοπούλου, Μαριλένα Βουγίδη, Ιωάννα Σιμάτη, Δήμητρα Παπουρτζή, Βικτώρια Γόμπου, Δημήτρης Πανέλης.

Βοηθήστε να διαδοθεί το μήνυμα με μια κοινοποίηση. 

Ακολουθήστε μας στο facebook: