Καμπίνες-κουκουβάγιες που μπορείτε να κοιμηθείτε δωρεάν και το εσωτερικό τους είναι υπέροχο

20 Ιουλίου, 2017 2:19 ΜΜ
More videos

Μια αξιολάτρευτη καμπίνα που χτίστηκε για να μοιάζει με κουκουβάγια, είναι πλέον έτοιμη για κατασκηνωτές στην περιοχή Μπορντό της Νοτιοδυτικής Γαλλίας.

Το σημαντικό είναι πως δεν κοστίζει τίποτα για να μείνει εκεί κάποιος μια νύχτα, καθώς είναι μέρος μιας πρωτοβουλίας που ενθαρρύνει τους κατοίκους των πόλεων να κάνουν μια αλλαγή και να έρθουν πιο κοντά στη φύση.

Το καταφύγιο από κόντρα πλακέ περιέχει τρεις ορόφους, κυκλικά λευκά κρεβάτια και ένα παρακείμενο πεζόδρομο με θέα στους κοντινούς υγροτόπους.

Το σπίτι-καταφύγιο ονομάζεται Les Guetteurs (οι παρατηρητές). Σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από την κατασκευάστρια σύγχρονης τέχνης Zébra3, όταν της το ανέθεσε η καλλιτεχνική-αρχιτεκτονική ομάδα Bruit de Frigo, ως μέρος της εκστρατείας τους για τις περί-αστικές εκτάσεις.

Αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στο Μπορντό στο εγγύς μέλλον, μπορείτε να κάνετε κράτηση για δωρεάν διαμονή στο Les Guetteurs ή σε μια από τις πολλές άλλες μοναδικές κατασκηνώσεις στην περιοχή.

Ποιος δεν θα ήθελε να αφήσει τους εξαντλητικούς ρυθμούς της πόλης ώστε να ζήσει για λίγο σε αυτό το σπίτι σε σχήμα κουκουβάγιας;

Bruit du Frigo 

Bruit du Frigo 

Bruit du Frigo 

 Bordeaux Métropole

Bordeaux Métropole

Bruit du Frigo 

 Bordeaux Métropole

 Bordeaux Métropole