Κ. Ζαχαριάδης: «Πρέπει να δοθούν σαφείς απαντήσεις για το Πέραμα»

27 Οκτωβρίου, 20219:46 ΜΜ

Ο τομεάρχης Εσωτερικών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κώστας Ζαχαριάδης, σε συνέντευξη του στον Realfm 97,8 δήλωσε ότι «πρέπει να δοθούν σαφείς απαντήσεις» για την καταδίωξη στο Πέραμα

Ο κος Ζαχαριάδης μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον Αντώνη Δελλατόλα τόνισε ότι «όταν εμείς λέγαμε για εκδημοκρατισμό της αστυνομίας και για όχι υπερβάλλουσα βία και κατάχρηση, μας έλεγαν ότι θέλουμε τα κέντρα των πόλεων με γκέτο, ότι θέλουμε οι πόλεις να είναι ‘μπάτε σκύλοι, αλέστε’ κτλ. Είμαι σαφής η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που υπηρετούν στην ελληνική αστυνομία είναι παιδιά δημοκράτες, ξυπνούν το πρωί με αγωνία για να πάνε στη δουλειά τους, τα φέρουν οικονομικά δύσκολα και βρίσκονται μέσα σε κίνδυνο. Αλλά ρωτάω γιατί προσλαμβάνουμε διαρκώς σε αυτά τα σώματα καταδίωξης ειδικούς φρουρούς και δεν παίρνουμε τους καλά εκπαιδευμένους αστυνομικούς από τις σχολές της αστυνομίας;».

“Έχουμε μια κατάσταση ανασφάλειας στις γειτονιές, ιδίως στις δυτικές συνοικίες, όπου το έγκλημα μικρό και μεγαλύτερο καλπάζει” υπογράμμισε.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News