Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΚ. Βελόπουλος: «Εκλογές τώρα - Είστε όμηροι»

Κ. Βελόπουλος: «Εκλογές τώρα – Είστε όμηροι»

Την άμεση διάλυση της Βουλής και προκήρυξη εκλογών ζήτησε κατά την ομιλία του επί του Κρατικού Προϋπολογισμού στη Βουλή ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.

Για μια ακόμη φορά ο κ. Βελόπουλος επιτέθηκε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης καλώντας τους πολίτες να μην πιστεύουν τις ειδήσεις για την πανδημία καθώς όπως υποστήριξε «τα κανάλια και οι δημοσιογράφοι πλουτίζουν από την πανδημία».

«Να πάτε την χώρα σε εκλογές γιατί είστε όμηροι. Να πάρετε την ψήφο του λαού αν το αξίζετε. Αν δεν μπορείτε να κυβερνήσετε, τώρα εκλογές. Η μόνη λυση είναι οι εκλογές».

Αναφορικά με την μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα είπε: «αν ήξερε ο πρωθυπουργός και το έκρυβε κάτι δεν πάει καλά. Συνεχίζει με ψέματα να ασκεί κυβερνητικό έργο» ενώ στην συνέχεια ανέφερε «δεν είναι το πρόβλημα οι πολλοί ασθενείς αλλά οι μη στελεχωμένες ΜΕΘ».

Στο στόχαστρο του κ. Βελόπουλου βρέθηκαν και διακεκριμένοι επιστήμονες. «Πεθαίνουν διασωληνωμένοι στους διαδρόμους. Το είπε και η κα Παγώνη. Νεοδημοκράτισσα ειναι. Και η κα Λινού στον κ. Παπανδρέου. Ωραίοι επιστήμονες» είπε.

Τα πιο σημαντικά