Κυριακή, 21 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΚоμψоί & αρıστоκρατικοί όπως αρμóζει σε γαλαζοαiματοuς: Νικόλαος & Άννα Μαρία αποθεώθnκαν...

Κоμψоί & αρıστоκρατικοί όπως αρμóζει σε γαλαζοαiματοuς: Νικόλαος & Άννα Μαρία αποθεώθnκαν σε εκδήλωση στην Αθήνα

Η Βασιλική Σύζυγος Άννα Μαρία σε ακόμη μία υπέρκομψη εμφάνιση, με υπερπολυτελή κοσμήματα και τσάντα Louis Vuitton.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εντυπωσιακή οπτικοακουστική έκθεση με τίτλο «Ένα Ταξίδι στον Χρόνο: The Immersive Experience», η οποία αποτέλεσε το κορύφωμα των εορταστικών εκδηλώσεων για την 150η επέτειο αδιάλειπτης λειτουργίας του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία στην Αθήνα, παρουσιάζοντας έναν εκπληκτικό τρόπο για την αναδρομή στο παρελθόν.

louis vuitton

Κατά τις ειδικές προβολές που πραγματοποιήθηκαν στις 12 και 13 Φεβρουαρίου 2024, πολλοί εκπρόσωποι από τους τομείς της επιχειρηματικής, πολιτικής, κοινωνικής και δημοσιογραφικής ζωής της χώρας, καθώς και επαγγελματίες του κλάδου της φιλοξενίας, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την ξεχωριστή διαδραστική εμπειρία, η οποία αφηγήθηκε την ιστορία του εμβληματικού ξενοδοχείου.

louis vuitton 1

Η Άννα Μαρία παρευρέθηκε στο event συνοδευόμενη από τον γιο της, Νικόλαο. Η χήρα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου επέλεξε ένα γκρι σύνολο με πουκάμισο και midi μάλλινη φούστα για την εμφάνισή της. Συνδύασε τα εν λόγω ενδύματα με ένα μπορντό cardigan και μια τσάντα λουστρίνι με ανάγλυφα logos, υπογεγραμμένη από τον οίκο Louis Vuitton. Ολοκλήρωσε το look με ένα εμπριμέ μαντίλι, εντυπωσιακά κοσμήματα και μια κομψή καρφίτσα, η οποία αποτελεί αδυναμία γι’ αυτήν.

louis vuitton 2

Τα πιο σημαντικά