Κ. Γρηγοριάδης: «Ο Κουφοντίνας είναι πλέον βαρυποινίτης και όχι τρομοκράτης»

11 Μαρτίου, 2021 3:24 ΜΜ
More videos

«Πρώην τρομοκράτη» χαρακτήρισε τον Δημήτρη Κουφοντίνα, ο βουλευτής του ΜέΡΑ25, Κλέων Γρηγοριάδης, λέγοντας ότι το μέλος της 17Ν είναι πλέον βαρυποινίτης και όχι τρομοκράτης.

Στη συνέχεια της τοποθέτησής του ο Κ. Γρηγοριάδης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι ευθύνεται για τον τραυματισμό του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη.

«Οσα παρακολουθούμε τις τελευταίες δύο εβδομάδες δεν είναι τίποτε άλλο από το αποτέλεσμα της απόφασης του πρωθυπουργού να εργαλειοποιήσει με απαράδεκτο τρόπο την απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα, ενός βαρυποινίτη πλέον και όχι τρομοκράτη. Πρώην τρομοκράτη ναι, αμετανόητου αλλά σε τρεις μήνες κατοχυρώνει δικαίωμα να διεκδικήσει του έξοδό του. Είναι πια βαρυποινίτης φυλακισμένος» είπε χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας την τοποθέτησή του είπε «κ. Μητσοτάκη είστε προσωπικά υπεύθυνος για τον τραυματισμό όλων των διαδηλωτών όπως και του αστυνομικού» και στην συνέχεια υποστήριξε ότι η ομάδα «Δράση» της ΕΛ.ΑΣ. αποτελεί «ασκέρι παρακρατικών φασιστοειδών του κοινού ποινικού δικαίου και χούλιγκαν».

Πηγή: meaculpa