Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
ΕλλάδαJames Καφετζής για Survivor: «Δυστυχώς κóπnκε στο μοντάζ» – Η μακροσκελής ανάρτηση...

James Καφετζής για Survivor: «Δυστυχώς κóπnκε στο μοντάζ» – Η μακροσκελής ανάρτηση μετά την αποχώρησή του

Εκτός Survivor 2024 ο James Καφετζής, ο οποίος αποχώρησε κάτω από δύσκολες συνθήκες, μετά την περιπέτεια του πατέρα του, ο οποίος ναυάγησε τον Ειρηνικό Ωκεανό.

Ο πρώην παίκτης του Survivor αμέσως μετά την αποχώρησή του συνάντησε τον πατέρα του ο οποίος ξεπέρασε τις δυσκολίες, ενώ πλέον ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Μέσα από τη νέα του ανάρτηση στο instagram, o James Καφετζής εκφράζει την συμπάθεια και τον θαυμασμό του στο πρόσωπο του Γιώργου Λιανού, ενώ αναφέρεται στο απόσπασμα που κόπηκε στο μοντάζ για το στοίχημα που έβαλαν με τον Γιώργο Γκιουλέκα πριν τις μονομαχίες της αποχώρησης.

James Καφετζής – Αναλυτικά η ανάρτησή του

Αρχικά, να ευχαριστήσω τον Γιώργο Λιανός που εκτός από no1 παρουσιαστής στην Ελλάδα, είναι και τυπάρα, κάθε μέρα ήταν εκεί για να μας ανεβάζει το κέφι, ανεξάρτητα από την διάθεση του, να εμψυχώνει όλα τα παιδιά και να μας υπενθυμίζει ότι είμαστε όλοι μαζί σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι που λέγεται Survivor.

Για να είμαι ειλικρινής εάν δεν ήταν ο Λιανός το 21 θα είχα αποχωρήσει πολύ νωρίτερα! Πάμε τώρα στον σκέτο, όπου δυστυχώς κόπηκε στο μοντάζ αλλά στο τέλος της μονομαχίας ζήτησα το τελευταίο μου run ever να είναι με τον Γιώργο Γκιουλέκα, παίξαμε στοίχημα την μπλούζα του καθενός, και μαντέψτε ποιος κέρδισε… Επίσης του έφτιαξα λογαριασμό @giorgos_gioulekasss γιατί δεν είχε προσωπικό λογαριασμό για να είναι έτοιμο όταν βγει, κρίμα που δεν μπορώ να μοιραστώ μαζί σας τον κωδικό πού του έβαλα!!

Αυτή την φορά το απόλαυσα, και χάρηκα που το μοιράστηκα με τον Γιώργο Γκιουλέκα και την Σταυρούλα Χρυσαειδή (έχεις μαζέψει 10 προίκες με τόσες φορές που έχεις μπεί, no1 νύφη στην Ελλάδα πλέον), τα λέμε στον τελικό! Δυστυχώς οι συνθήκες δεν μου επέτρεψαν να το πάω ως το τέλος, αλλά το πώς ορίζεται το τέλος, νομίζω είναι πάντα σχετικό!See you around», έγραψε ο James Καφετζής.

Δείτε την ανάρτηση και τις φωτογραφίες:

1 45

2 22

3 13

4 10

5 7

6 6

7 7

8 3

9 2

10 1

Τα πιο σημαντικά