Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
ΕλλάδαJ2US: «Λύγıσε» η Άντζελα Δημητρίου με την απώλεıα της της μητέρας της...

J2US: «Λύγıσε» η Άντζελα Δημητρίου με την απώλεıα της της μητέρας της – «Εχασα το μεγαλú τερο στήρıγμά μου»

Στο δεύτερο live του J2US εμφανίστηκε η Άντζελα Δημητρίου με τον Στέλιο Δρουμαλιά.

Η τραγουδίστρια πριν τρεις μέρες έχασε την πολυαγαπημένη της μητέρα και όπως είναι επόμενο βιώνει τεράστιο πένθος.

Το ζευγάρι ζευγάρι ερμήνευσε το κομμάτι «Ο Τελευταίος Χορός» και η Άντζελα Δημητρίου δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή της.

Ο Νίκος Κοκλώνης την αγκάλιασε σφιχτά ενώ η κριτική επιτροπή της είπε πολλά μπράβο που κατάφερε απόψε να τραγουδήσει στην σκηνή του J2US.

Δείτε το βίντεο«Η Άντζελα είναι ένας δυνατός άνθρωπος, πολύ ευαίσθητος. Σε θαυμάζω πάρα πολύ που βρίσκεσαι κοντά μας αυτή τη στιγμή. Στέλιο, είσαι μια χαρά. Στην αρχή μου φάνηκες σαν να μην πάτησες καλά. Μετά στο ρεφρέν που αφέθηκες και είχε περάσει η πρώτη κρυάδα ήσουν υπέροχος», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Έχει πολύ μεγάλη δύναμη ψυχής αυτό που έκανε η Άντζελα. Κάθε λέξη που λες στο τραγούδι γίνεται αυτοαναφορικό. Μπράβο σου Άντζελα, είσαι επαγγελματίας! Στέλιο, είναι μια ιδιάζουσα περίπτωση η σημερινή. Δεν μπορούμε να κρίνουμε, μας είναι αρκετό και μόνο που είστε στην σκηνή. Είχε κάποια λάθη αλλά ήταν καλό», πρόσθεσε η Δέσποινα Βανδή.

«Άντζελά μου, μόνο όσοι έχουν περάσει ακριβώς το ίδιο μπορούν να σε καταλάβουν. Έχω δει και σπαρακτικά πράγματα στην σκηνή. Σε συγχαίρω και σε συλλυπούμαι συγχρόνως! Στέλιο, με τις συνθήκες που δούλεψες ήταν μια χαρά. Στο μπάσιμό σου υπήρχε μια αμηχανία. Κατά τ’ άλλα τα πήγες μια χαρά!», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

Δείτε το βίντεοΤέλος, η Καίτη Γαρμπή κατέληξε: Με χτυπάνε μέσα στην καρδιά τα λόγια σου! Σε θαυμάζω που είσαι σήμερα εδώ, βρήκες το κουράγιο και ήρθες μέχρι εδώ. Στέλιο, η δασκάλα σου έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Από εμένα έχετε ένα βαθμό παραπάνω! Είσαι καλός και φαίνεται ότι προσπαθείς».

Με την σειρά της η Άντζελα Δημητρίου είπε συντετριμμένη για τον χαμό της μητέρας της: «Ο καλλιτέχνης είναι ένας παλιάτσος πάντα. Ένας παλιάτσος που πάντα γελάει. Εγώ είχα χάσει τον αδελφό μου, τον πατέρα μου, και τώρα έχασα το μεγαλύτερο στήριγμά μου, τη μάνα μου. Εύχομαι όμως εκεί να είναι πολύ καλά και αισθάνομαι πολύ τυχερή που όλα αυτά τα χρόνια είχα αυτή τη μάνα και μπορούσα και από μόνη μου να την έχω κυρία. Η μάνα είναι μάνα, μία λέξη, δεν υπάρχει άλλη… Σας ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου», ήταν τα πρώτα λόγια της Άντζελας Δημητρίου.

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 21 βαθμούς.

Τα πιο σημαντικά