Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
ΕλλάδαJ2US: Εντuπωσίασε με την εμφάνıση του ο Στάθης Σχίζας στο J2US

J2US: Εντuπωσίασε με την εμφάνıση του ο Στάθης Σχίζας στο J2US

Στάθης Σχίζας και Μαλού έκαναν τη δεύτερη εμφάνισή τους στο J2US, αλλά για κακή τύχη των τηλεθεατών και των κριτών δεν κατάφεραν να φέρουν ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα ερμηνεύοντας το τραγούδι «Κάνε μας τη χάρη» του Γιώργου Κακοσαίου.

Τα σχόλια επικεντρώθηκαν στη σαλοπέτα του Στάθη, που αναδείκνυε το καλογυμνασμένο κορμί του, αλλά η φωνή του απογοήτευσε πολύ κόσμο. Αν και οι χρήστες του X, μαζί με τους τέσσερις κριτές, αναγνώρισαν πως δεν είχε τραγουδήσει ποτέ ξανά στο παρελθόν, άρα πρέπει όλοι να είναι κάπως πιο επιεικείς, δεν γλίτωσε από τις χαμηλές βαθμολογίες και τα καυστικά σχόλια.

Δείτε το βίντεο«Ρεσιτάλ ερμηνείας γι’ αυτή τη σεζόν», είπε με χιούμορ ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης, για να συμπληρώσει: «Βρήκα ήχο κλήσης». «Νόμιζα ότι είσαι ηλεκτρολόγος, γιατί του άλλαξες τα φώτα του τραγουδιού», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου ξεκινώντας τον χορό, να σημειωθεί ωστόσο ότι στο τέλος του έβαλε την υψηλότερη βαθμολογία από τους τέσσερις, ενώ έπεσε πάνω του στην πορεία για να τον… ξεμπλοκάρει -όπως είπε!

Δείτε το βίντεοΤα σχόλια των υπόλοιπων κριτών του J2US για Στάθη Σχίζα-Μαλού

«Στάθη μου δεν ήταν καλό από πολλές απόψεις», είπε μεταξύ άλλων η Δέσποινα Βανδή, τονίζοντας πως ο πρώην νικητής του Survivor δεν ήταν εκφραστικός στην απόπειρά του και πως δεν φαινόταν να νιώθει το κομμάτι. Στην πορεία του show πετάχτηκε και ένας φανατικός θαυμαστής που φώναξε με όλη του τη δύναμη «Μαλού σ’ αγαπάμε», σπάζοντας λίγο την αμηχανία από τις αρνητικές κριτικές.

«Στάθη μου θέλεις δουλειά. Όταν βάζουμε χαμηλή βαθμολογία δεν ευχαριστιόμαστε, στεναχωριόμαστε», είπε με τη σειρά της η Καίτη Γαρμπή, τονίζοντας πως χρειάζεται βελτίωση. «Εμένα μ’ αρέσει, περνάω καλά, δεν με απασχολεί αν πάρω υψηλή ή χαμηλή βαθμολογία. Δεν έχω έρθει να κάνω καριέρα, ούτε στο μπάνιο δεν τραγουδούσα», είπε με τη σειρά του ο Στάθης Σχίζας, δείχνοντας να μην ενοχλείται ιδιαίτερα απ’ όσα ακούστηκαν στον αέρα.

Τα πιο σημαντικά