Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΉβη Αδάμου: «Ποτέ δεν έκρυψα την βουλγάρικη καταγωγή μου»

Ήβη Αδάμου: «Ποτέ δεν έκρυψα την βουλγάρικη καταγωγή μου»

«Ένιωθα ότι δεν είναι κάτι κακό και δεν είναι» τόνισε σε κοινή συνέντευξη με τον Μιχάλη Κουινέλη

Κοινή συνέντευξη με τον Μιχάλη Κουινέλη έδωσε η Ήβη Αδάμου, η οποία έκανε και μια σπάνια αναφορά στη βουλγάρικη καταγωγή της.

Οι δυο τραγουδιστές μίλησαν στο «Τετ α Τετ»με την Ήβη Αδάμου, να λέει σε κάποιο σημείο: «Ποτέ δεν έκρυψα τη βουλγάρικη καταγωγή μου. Ένιωθα ότι δεν είναι κάτι κακό και δεν είναι».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον σύντροφό της, λέγοντας: «Ο Μιχάλης είναι καταπληκτικός μπαμπάς. Ήμουν πάρα πολύ δραστήρια γιατί είχα μια υπέροχη εγκυμοσύνη. Προσπαθούμε να μένουμε οι εαυτοί μας παρόλο που γίναμε γονείς. Ένιωθα αρκετά έτοιμη να γίνω μητέρα. Με την πεθερά μου είμαστε πολύ αγαπημένες και με στήριξε ιδιαίτερα. Είμαστε μια οικογένεια που περάσαμε και δύσκολα».

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη

Από τη μεριά του, ο Μιχάλης Κουινέλης είπε: «Όταν έγινα πατέρας, προσπάθησα να μην αλλάξω. Έπαθα μεγάλο σοκ με την Ήβη όταν έγινε μητέρα, δεν της το ‘χα. Οι γυναίκες έχουν τεράστια δύναμη μέσα τους. Η Ήβη μετά το παιδί πήρε πολύ τα πάνω της και έβγαλε κάποιες από τις κρυφές της δυνάμεις. Είμαι περήφανος γιατί έφτιαξα έναν δικό μου δρόμο από το τίποτα».

Πρόσθεσε ακόμη, ότι: «Σαν καλλιτέχνης δεν μπορώ να είμαι καταγγελτικός απέναντι σε καμία μορφή τέχνης. Εγώ δεν φλέξαρα ποτέ, προτεραιότητά μου ήταν ο λόγος μου. Δεν μετάνιωσα ποτέ για τη συμμετοχή μου στο Voice. Ήταν από τα ωραιότερα πράγματα που έχω κάνει».

Η Ήβη Αδάμου γεννήθηκε στις 24 Νοεμβρίου 1993 στην Αγία Νάπα, όπου και μεγάλωσε. Ο πατέρας της είναι Κύπριος, ενώ η μητέρα της κατάγεται από τη Βουλγαρία. Έχει δύο αδελφές, τη Δέσποινα και την Κλεοπάτρα.

Τα πιο σημαντικά