Ηθοποιός του Μπρούσκο έβαλε σε αγγελία το νεφρό της για 100.000 ευρώ

6 Ιουλίου, 20182:48 ΜΜ

Σάλος έχει προκληθεί από το πρωί στα εγχώρια Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, μετά την ανάρτηση της γνωστής ηθοποιού Ντόρις Κυριακίδου, για την πρόθεσή της να πουλήσει τον ένα της νεφρό, για 100.000 ευρώ, λόγω οικονομικών προβλημάτων!

Η είδηση έχει κάνει από το πρωί τον γύρο του διαδικτύου, με πολλούς να δηλώνουν δύσπιστοι για την εγκυρότητά της. Η ίδια ωστόσο, όταν ρωτήθηκε αν είναι αλήθεια, απάντησε καταφατικά επιβεβαιώνοντας την.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Η ανάρτηση μετά από λίγες ώρες αποσύρθηκε από το σχετικό μέσω κοινωνικής δικτύωσης στο οποίο είχε αναρτηθεί, καθώς θεωρείται εμπορία οργάνων η οποία είναι παράνομη.

Την εν λόγω είδηση σχολίασε και η εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα”  και με αφορμή το δημοσίευμα αυτό η Χριστιάνα Αριστοτέλους αποκάλυψε ένα περιστατικό από το παρελθόν, όπου τηλεθεάτρια της ζητούσε επίμονα να την βοηθήσει να πουλήσει τον νεφρό της, λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης στην οποία βρισκόταν, γεγονός που σόκαρε τη γνωστή παρουσιάστρια.

“Παιδιά να σας πω κάτι πολύ σοκαριστικό που μου είχε συμβεί εμένα πριν από αρκετά χρόνια. Με είχε πάρει τηλέφωνο μία φίλη της εκπομπής, και ήθελε να βρεθούμε. Δεν γνωριζόμασταν προσωπικά, ήθελε όμως να βρεθούμε. Βρεθήκαμε λοιπόν ένα απόγευμα θυμάμαι, και μέχρι το επόμενο πρωί ήμουν πολύ σοκαρισμένη. Μου είχε ζητήσει να την βοηθήσω να πουλήσει τον νεφρό της! Είχα πάθει την πλάκα της ζωής μου!Είχα πάθει πολύ μεγάλο σοκ, ειλικρινά”

Δείτε όσα ανέφερε στο βίντεο που ακολουθεί:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News