«Ήταν σεξοuαλικό παιδi»: Σοκάρει πατέρας που βiαζε για χρόνια την κόρη του

1 Ιουνίου, 202311:13 ΜΜ

Σοκάρει την κοινή γνώμη της Μ. Βρετανίας η ιστορία της Έμιλι Βικτόρια, μιας κοπέλας που επί 15 έτη υπήρξε θύμα των αρρωστημένων ορέξεων του ίδιου της του πατέρα. Η φρίκη που έζησε ξετυλίγεται στο ντοκιμαντέρ με τίτλο «A Paedophile In My Family: Surviving Dad».

Οι θεατές του ντοκιμαντέρ «Ένας παιδόφιλος στην οικογένειά μου» ξέσπασαν σε λυγμούς, όταν είδαν την 31χρονη σήμερα Έμιλι να περιγράφει τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη από τον πατέρα της, από την ηλικία των δύο έως τα 17 της έτη.

«Ήμουν 11 χρονών και ένιωθα νεκρή»

Κατά τη διάρκεια της ταινίας, η Έμιλ που σήμερα είναι επιχειρηματίας και μητέρα ενός παιδιού περιέγραψε μια περίοδο που ένιωθε «ζόμπι» στην ηλικία των 11 ετών.

Αποκάλυψε, δε, ότι αποφάσισε να καταγγείλει τον πατέρα της όταν άρχισε να υποπτεύεται πως μπορεί να βλάπτει και άλλα παιδιά.

«Είδα ένα από τα υιοθετημένα παιδιά να τον παρηγορεί με τρόπο που ένιωθα ότι έπρεπε να κάνω εγώ. Έτσι ένιωθα ότι έπρεπε να συμπεριφέρομαι. Κάτι συνέβη μέσα μου και άλλαξα», δήλωσε.

Ακομα, εξήγησε πώς ξεκίνησε η κακοποίηση από τον πατέρα της όταν ήταν μόλις νήπιο, αλλά κανείς δεν είχε καταλάβει τίποτα, συμπεριλαμβανομένης και της μητέρας της.

Ο εφιάλτης της Έμιλι ξεκίνησε από την ηλικία των δύο ετών / Screenshot από Channel 4

«Εγώ, τα δύο αδέρφια μου, ο πατέρας και η μητέρα μου, μοιάζαμε με μια κανονική οικογένεια, με τον μπαμπά μου να είναι “δημοφιλής” στους άλλους», ανέφερε και πρόσθεσε:

Όμως αυτό που δεν έβλεπαν οι άνθρωποι, ούτε καν η οικογένειά μου, ήταν ότι κακοποιούμουν σεξουαλικά από τον πατέρα μου τα πρώτα 18 χρόνια της ζωής μου.

H 31χρονη σήμερα Έμιλι 

«Η Έμιλι ήταν ένα σεξουαλικο παιδί» – Η σοκαριστική κατάθεση του πατέρα της

Στο ντοκιμαντέρ προβλήθηκε και η απολογία του πατέρα της το 2009, όταν η Έμιλι τον κατήγγειλε στην αστυνομία. Τότε χαρακτήριζε την κοπέλα ως ένα «σεξουαλικό παιδί», αρνούμενος κάθε ευθύνη.

Ακομα, προσπαθούσε να αποπλανήσει την αστυνομία, λέγοντας ότι ο πατέρας άφησε τη δουλειά του προκειμένου να γίνει ανάδοχος γονέας και άλλων παιδιών, όταν η Έμιλι ήταν οκτώ ετών.

«Ήμουν ευτυχισμένος στον γάμο μου στην αρχή, δεν παρακολούθησα ποτέ παιδικό πορνό, δεν ξέρω γιατί συνέβη αυτό. Η Έμιλι ήταν πολύ σεξουαλικό παιδί. Δεν μπορώ να θυμηθώ ακριβώς πώς ξεκίνησε. Η Έμιλι έκανε πράγματα στον εαυτό της,την έπιασα μια μέρα», δήλωνε ο παιδοβιαστής στον αστυνομικό.

«Αυτό ήταν το αφήγημά του, πως δεν είναι σεξουαλικό αρπακτικό ούτε του άρεσε ποτέ η παιδική πορνογραφία, το πρόβλημα ήσουν… εσύ και τι του προκαλούσε», σχολιάζει ο αστυνομικός.

Οι περιγραφές που ακολουθούν στο ντοκιμαντέρ για τον εφιάλτη που ζούσε όλα αυτά τα χρόνια η Έμιλι συγκλονίζουν.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News