Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024
Ελλάδα«Ήταν πεθαμένη, πήγα και τη χάιδεψα»: Λύγισε στον αέρα η Ζωζώ Σαπουντζάκη...

«Ήταν πεθαμένη, πήγα και τη χάιδεψα»: Λύγισε στον αέρα η Ζωζώ Σαπουντζάκη για τις στιγμές του θανάτου

Με ιδιαίτερα αποκαλυπτική διάθεση η Ζωζώ Σαπουντζάκη παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Η ηθοποιός μίλησε για του έρωτες που τη σημάδεψαν, τη μεγάλη αδυναμία που είχε στη μητέρα της, αλλά και τις πλαστικές επεμβάσεις που τις χρεώνουν.

«Το μυστικό της αιώνιας νιότης μου είναι εσωτερικό, το μόνο που βάζω είναι μία καλή κρέμα» είπε η Ζωζώ Σαπουντζάκη, σημειώνοντας ότι δεν έχει κάνει ποτέ «ούτε πλαστική ούτε μπότοξ». Το θέατρο, όπως η ίδια ανέφερε, μπήκε από πολύ νωρίς στη ζωή της και μάλιστα τόνισε πως «οι δάσκαλοι ήξεραν ότι δουλεύω στο θέατρο και έλεγαν στα παιδιά να με αφήσουν να μπω στην αίθουσα για μάθημα».

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη αποκάλυψε ότι έχει κάνει τρεις σχέσεις στη ζωή της και έχει ερωτευτεί δυνατά 2 φορές, με μεγαλύτερο έρωτα τον τωρινό της σύντροφο, με τον οποίο -όπως είπε- μετρούν 24 χρόνια κοινής ζωής. Όσο για τις φορές που έχει παντρευτεί εξομολογήθηκε πως ήταν 2 οι φορές «ο πρώτος άνδρας ήταν ένας γιατρός και παντρεύτηκα μετά από πίεση της μητέρας μου και λόγω της μεγάλης αδυναμίας που της είχα πάντα, ενώ ο δεύτερος ήταν ένας καταπληκτικός άνθρωπος, με τον οποίο μάλιστα χάσαμε και ένα παιδί».

«Λύγισε» για την μητέρα της

«Είχα μεγάλη αδυναμία στη μάνα μου. Κάποια στιγμή δεν πήγα στη Κινέτα και κοιμήθηκα στην Αθήνα. Είχα μία φίλη, τη Μαίρη, η οποία με αγαπούσε πάρα πολύ. Και μου τηλεφωνεί το πρωί και μου λέει “έλα να πάμε στην Κινέτα”. Δεν μου είπε τίποτα. Με παίρνει με το αυτοκίνητό της και με πηγαίνει», είπε η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

«Κατεβαίνω και με περίμενε ο κύριος αυτός και μου λέει “έλα να δεις τη μανούλα σου τι ωραία που κοιμάται”. Και η μαμά ήταν πεθαμένη. Πήγα, τη χάιδεψα και… Αυτά», συμπλήρωσε στη συνέχεια με δάκρυα στα μάτια.

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Έφαγα τα λεφτά μου στα λούσα»

Τα λεφτά που έβγαλε από τη δουλειά της, όπως η ίδια αποκάλυψε «ήταν πάρα πολλά, όμως τα “έφαγα” στα λούσα και στα φορέματα». Πολλά όμως ήταν και τα δώρα που έλαβε στη ζωή της από άνδρες «μου έκαναν πολλά δώρα, μου άρεσαν πολύ τα δώρα» είπε η ηθοποιός.

Η γνωριμία με τον Αλ. Ωνάση και τον Κων. Μητσοτάκη

Δύο από τις πιο σημαντικές γνωριμίες στην πορεία της ήταν αυτή με τον Αλέξανδρο Ωνάση αλλά και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Η Ζωζώ Σαπουντζάκη έχει πει χαρακτηριστικά: «Ο Ωνάσης είχε έρθει εκεί που τραγουδούσα και μου ζήτησε να βγούμε, ενώ μετά το ραντεβού μας μου έστελνε γράμματα θαυμασμού». Η σχέση τους όμως δεν προχώρησε γιατί, όπως είπε «ήταν μικρός, δεν μου άρεσε να κάνω αυτά που κοροϊδεύω». Όσο για τη φιλία με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ανέφερε πως «ερχόταν με μεγάλη παρεά να με δει στα κέντρα που χόρευα και τραγουδούσα και έπειτα εγώ στη γιορτή του κάθε χρόνο πήγαινα στο σπίτι του».

Για το σπίτι στην Κινέτα

Τέλος, η Ζωζώ Σαπουντζάκη μίλησε και για το σπίτι στην Κινέτα που κάηκε ολοσχερώς με την καταστροφική πυρκαγιά του 2018 «κάηκε όλο το σπίτι, μένω σε ένα χώρο που είχε για να ξεκουράζομαι, ενώ σκέφτομαι να το πουλήσω σε έναν άνθρωπο που θα με αφήσει να πηγαίνω» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο

Τα πιο σημαντικά