Τρίτη, 23 Απριλίου 2024
Ελλάδα«Ήταν παχουλός και το αμάξι ήταν ηλεκτρικό»: Συγκλονίζει η νέα καταθέση της...

«Ήταν παχουλός και το αμάξι ήταν ηλεκτρικό»: Συγκλονίζει η νέα καταθέση της 12χρονη από τον Κολωνό

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που σοκάρουν περιλαμβάνει και η τελευταία (τέταρτη) κατάθεση της 12χρονης από τον Κολωνό που μιλάει ανάμεσα στα άλλα για τους βιασμούς που υπέστη, για τον μεσήλικα με το τζιπ και τα λάιβ σόου επί πληρωμή που αναγκαζόταν να κάνει από τον Ηλία Μίχο. Το ανήλικο παιδί αποκάλυψε ότι επισκέφθηκε και γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας όπου την βίασε μεσήλικας με ακριβό αυτοκίνητο, τον οποίο κατονόμασε.

Η 12χρονη από τον Κολωνό, την οποία εξέδιδε ο Ηλίας Μίχος έκανε επίσης αναφορά στην κατάθεσή της στους ψυχολόγους του τμήματος Ανηλίκων και σε έναν παχουλό μεσήλικα, ο οποίος της πρότεινε να κάνουν μαζί διήμερα ταξίδια. Μιλάει επίσης και για έναν άλλο μεσήλικα άνδρα ετών, ο οποίος την πίεζε να… συνευρεθούν, αλλά τελικά αυτό δεν έγινε πράξη.

Το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό, που εκμεταλλευόταν ο Ηλίας Μίχος… έσπασε πολλές φορές στην κατάθεση αυτή. Οι αναμνήσεις από την φρίκη που είχε ζήσει την έκαναν να μην θέλει να μιλήσει άλλο. Τελικά, όμως, έβρισκε τη δύναμη να καταγγείλει την κόλαση που έζησε.

Το ξενοδοχείο και ο άνδρας με το τζιπ

Στην τελευταία της κατάθεση η 12χρονη από τον Κολωνό μιλάει με τον αστυνομικό παιδοψυχολόγο και εκεί αναφέρει τον άνδρα με το τζιπ, ενώ της δείχνουν και φωτογραφίες από συγκεκριμένους άνδρες και δίνει ό,τι στοιχεία ξέρει στοιχεία γι’ αυτούς. Η 12χρονη αποκαλύπτει στη συνέχεια τους βιασμούς της από έναν άνδρα με τζιπ με τον τελευταίο να γίνεται σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας το οποίο κατονόμασε.

Αναλυτικά η κατάθεση:

«Ερώτηση: Σου ζήτησε να γίνει κάτι άλλο; Συνέβη αυτό όλες τις φορές που βρεθήκατε;

Απάντηση: Οχι, μόνο τη μία φορά.

Ερώτηση: Πού βρέθηκες με αυτό τον άνδρα; Θυμάσαι;

Απάντηση: Τη μία φορά στο σημείο που σας έχω πει. Τη δεύτερη το ίδιο και την τρίτη ήθελε αυτός να πάμε στο ξενοδοχείο. Εγώ δεν ήθελα και με πήγε από εκεί και μπήκα.

Ερώτηση: Θυμάσαι το ξενοδοχείο αυτό;

Απάντηση: Ναι (αναφέρει το όνομά του)».

«Ερώτηση: Τι αυτοκίνητο είχε; Θύμισέ μου.

Απάντηση: Σαν τζιπ.

Ερώτηση: Είχε ένα αυτοκίνητο σαν τζιπ. Οπότε ό,τι άλλο μου έχεις πει είναι έτσι ακριβώς.

Απάντηση: Ναι».

Ο παντρεμένος μεσήλικας που ήθελε να πάνε μαζί διήμερα ταξίδια

Η 12χρονη μίλησε και για έναν μεσήλικα παντρεμένο άνδρα με παιδιά, ο οποίος την… πολιορκούσε για να πάνε μαζί διήμερα ταξίδια.

Αναλυτικά η κατάθεσή της:

«Ερώτηση: Να σε ρωτήσω αν υπήρχε ποτέ κάποιος άνδρας ο οποίος προσπάθησε να περάσει περισσότερο χρόνο μαζί σου;

Απάντηση: Ναι, ήταν.

Ερώτηση: Τι ήθελε από σένα;

Απάντηση: Μου είχε πει να πάμε διήμερο και αυτό… Αλλά είχαμε βρεθεί.

Ερώτηση: Είναι ένας άνδρας με τον οποίο λοιπόν είχατε βρεθεί από κοντά. Είχατε και επαφή;

Απάντηση: Ναι. Τρεις-τέσσερις…

Ερώτηση: Ο οποίος μετά από αυτές τις φορές σου είπε Πάμε και ένα διήμερο μαζί; Τι θυμάσαι; Τι στοιχείο σου έρχεται πιο εύκολα στο μυαλό γι’ αυτόν τον άνθρωπο;

Απάντηση: Είχε το όνομα του ΑΜ στο viber και στο whatsapp, ήταν παντρεμένος, είχε δύο κόρες και ένα άσπρο αμάξι Toyota, κάπως έτσι.

Ερώτηση: Σου είχε πει καθόλου τι δουλειά κάνει, το μικρό του όνομα; Δεν σ’ το είπε ποτέ; Πώς ήταν αυτός ο άνθρωπος;

Απάντηση: Δεν το θυμάμαι. Ηταν παχουλός και το αμάξι ήταν ηλεκτρικό.

Ερώτηση: Τον αναγνώρισες πουθενά μεταξύ αυτών των ανθρώπων; (αναφέρεται σε φωτογραφίες υπόπτων που έδειξαν στη μικρή)

Απάντηση: Οχι».

Οι live μεταδόσεις επί πληρωμή και ο 60χρονος «Γιώργος»

Στην τελευταία της κατάθεση, 12χρονη από τον Κολωνό αποκαλύπτει ότι πέρα από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που την έβαζε να βγάζει ο Ηλίας Μίχος, αναγκαζόταν να κάνει και live… ερωτικές μεταδόσεις από την κάμερα του κινητού.

Οι αστυνομικοί έδειξαν στο κοριτσάκι την φωτογραφία ενός 60χρονου άνδρα τον οποίο είπε ότι τον ξέρει και ότι τον έλεγαν Γιώργο. Ο άνδρας αυτός φέρεται να έστελνε λεφτά στον Μίχο για φωτογραφίες και βίντεο, αλλά και live βιντεοκλήσεις. Η 12χρονη είπε ότι ο Γιώργος ήξερε ότι εκείνη ήταν 16 ετών, ενώ δεν βρέθηκε ποτέ μαζί του από κοντά.

Αναλυτικά η κατάθεση:

«Ερώτηση: Αυτόν, σε αυτή τη φωτογραφία, τον θυμάσαι;

Απάντηση: Τον λένε Γιώργο και έστελνε λεφτά για φωτογραφίες και βίντεο.

Ερώτηση: Μόνο φωτογραφίες και βίντεο;

Απάντηση: Και με βιντεοκλήση στο viber.

Ερώτηση: Απλά για να σε δει ή ήθελε κάτι συγκεκριμένο;

Απάντηση: Κάτι συγκεκριμένο.

Ερώτηση: Ζητούσε να σε δει, δηλαδή, χωρίς ρούχα;

Απάντηση: Ναι.

Ερώτηση: Κάτι πιο σεξουαλικό, δεν ήθελε απλά να συνομιλήσετε.

Απάντηση: Ναι.

Ερώτηση: Και είχε βάλει αρκετές φορές χρήματα;

Απάντηση: Τέσσερις. Είχε ζητήσει να βρεθούμε από κοντά, αλλά ποτέ δεν βρεθήκαμε. Δεν το κανονίσαμε.

Ερώτηση: Τι γνώριζε για την ηλικία σου;

Απάντηση: Οτι είμαι 16».

Το ραντεβού σε σπίτι στον Κορυδαλλό

Η 12χρονη αποκάλυψε ότι έχει πάει και σε σπίτι πελάτη και μάλιστα θυμόταν ότι το σπίτι ήταν στον Κορυδαλλό. Οι αστυνομικοί της έδειξαν μια φωτογραφία ενός έδρας και το κοριτσάκι είπε ότι τον ξέρει και είχε συνευρεθεί μαζί του.

Αναλυτικά η κατάθεσή της:

Απάντηση: Με αυτόν είχαμε βρεθεί 16 Ιουλίου και μένει στον Κορυδαλλό.

Ερώτηση: 16 Ιουλίου τώρα; Φέτος, αυτό το καλοκαίρι; Πώς και το θυμάσαι αυτό;

Απάντηση: Ηταν τότε τα γενέθλιά μου. Την επόμενη μέρα.

Ερώτηση: Πώς τον γνώρισες αυτόν τον άνδρα;

Απάντηση: Από το blindchat και μιλούσαμε στο viber. Είχαμε βρεθεί τρεις φορές. Δύο στο αυτοκίνητο και μία στο σπίτι του.

Ερώτηση: Εκεί που μου είπες λοιπόν, εκείνη την ημέρα που ήταν των γενεθλίων σου, πήγατε σπίτι του. Θυμάσαι πού τον έχεις δει τρεις φορές αυτόν τον άνδρα και πήγατε και μέχρι το σπίτι του στον Κορυδαλλό, θυμάσαι καθόλου κάτι για το αυτοκίνητό του που να σου έκανε εντύπωση; Εστω το χρώμα του;

Απάντηση: Ηταν μαύρο νομίζω. Οταν πήγαμε σπίτι του, το έβαλε μέσα σε ένα πάρκινγκ. Πυλωτή. Το σπίτι είχε κουζίνα, ένα δωμάτιο και μπάνιο. Μόλις έμπαινες στο σπίτι ήταν η κουζίνα.

Ερώτηση: Ηταν ένα σπίτι που φαίνεται ότι μένει ένας άνδρας μόνος του, ε;

Απάντηση: Ναι. Ηταν πολυκατοικία».

Ο «Πάνος» με τη Mercedes

Η 12χρονη αναγνώρισε μέσα από φωτογραφίες που είδε και έναν μεσήλικα άνδρα άνδρα με το όνομα Παναγιώτης, για τον οποίο είπε ότι της έδωσε λεφτά, αλλά δεν συνευρέθηκε μαζί του.

«Ερώτηση: Θες να μου πεις γι’ αυτόν;

Απάντηση: Αυτόν τον λένε Πάνο. Δεν είναι ο Πάνος που σας είχα πει την άλλη φορά με το κόκκινο Peugeot.

Ερώτηση: Αυτόν τον Πάνο με το κόκκινο Peugeot δεν τον είδες σε καμιά φωτογραφία;

Απάντηση: Πουθενά. Θα τον αναγνώριζα.

Ερώτηση: Αυτόν λοιπόν τον λένε Πάνο, και τι γνωρίζεις; Εχετε βρεθεί από κοντά;

Απάντηση: Εχει ένα Mercedes. Βρεθήκαμε, έδινε λεφτά, αλλά δεν έγινε τίποτα. Ηθελε να γίνει αυτός, απλά εγώ του είπα όχι.

Ερώτηση: Είχε προσπαθήσει να σε φιλήσει, να κάνει κάτι άλλο;

Απάντηση: Να με φιλήσει, αλλά δεν ήθελα. Δεν κάναμε τίποτα. Απλά μου μίλαγε».

Η 12χρονη ήθελε στο σημείο αυτό να σταματήσει την κατάθεση, για να πάρει μια ανάσα. Λίγο μετά ξεκίνησε πάλι να μιλάει και είπε ότι τσακώθηκε με τον μεσήλικα με την Mercedes γιατί όπως είπε το κοριτσάκι: «μου μίλαγε πρόστυχα».

«Ερώτηση: Αυτός έγινε καθόλου πιεστικός στη δική σου άρνηση;

Απάντηση: Μου μίλαγε περίεργα…».

Έφευγε από τον φωταγωγό για να πάει σε πελάτες

Το κοριτσάκι από τον Κολωνό αποκάλυψε στην τελευταία κατάθεσή της το έσκασε αργά ένα βράδυ από το σπίτι της μέσω του φωταγωγού για να πάει σε ραντεβού με 39χρονο που είχε κλείσει ο Μίχος. Οταν η μικρή είδε την φωτογραφία του, αναγνώρισε τον εν λόγω άνδρα και περιέγραψε το πως πήγε στη συνάντησή τους.

Η 12χρονη ανέφερε «Τότε, όταν βρεθήκαμε, ήταν βράδυ. Αργά και επειδή οι γονείς μου κοιμούνταν και όλοι μας κοιμόμασταν, εγώ έφυγα κρυφά. Ηταν μεσάνυχτα. Οι γονείς μου κοιμόντουσαν στο σαλόνι και στην κουζίνα έχει έναν φωταγωγό που βγαίνεις. Δίπλα από το παράθυρο είναι ο φωταγωγός και έτσι έφυγα».

Το παιδί έκανε αναφορά και στο σπίτι Airbnb της οδού Ραιδεστού στο κέντρο της Αθήνας. Η 12χρονη ανέφερε ότι εκεί συναντούσε κάθε φορά έναν άνδρα σε κάθε επίσκεψη, ενώ τόνισε ότι ο Ηλίας Μίχος είχε κλειδί και άνοιγε και έμπαινε μέσα.

Ανδρέας Θεοδωρόπουλος στο Newsit.gr: «Ο εντολέας μου ποτέ δεν βίασε την 12χρονη»

Ο ποινικολόγος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος εκπροσωπεί έναν εκ των κατηγορουμένων που έχει οδηγηθεί στις Φυλακές Τρίπολης και έχει ζητήσει να αποφυλακιστεί του μιλώντας στο newsit.gr, επισημαίνει ότι ο ο εντολέας του δεν βίασε ποτέ την 12χρονη.

«Ο εντολέας μου κατηγορείται για ασέλγεια και όχι για βιασμό. Στην αίτηση αποφυλάκισης αναφέρουμε ότι ο εντολέας μας ποτέ δεν βίασε την ανήλικη, ποτέ δεν την κακοποίησε και ποτέ δεν είχε προβεί σε γενετήσια πράξη μαζί της, καθώς τα ιατρικά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει, είναι ιατρικά-ανδρολογικά και ψυχιατρικά, συγκεκριμένα πάσχει από σχιζοφρένεια».

Τα πιο σημαντικά