«Ήταν επιδειξιομανής και μυθομανής»- Όλα όσα είπε συμμαθητής του Μάνου Δασκαλάκη

7 Απριλίου, 2022 5:35 ΜΜ
More videos

Για ένα μυθομανή άνθρωπο που ήθελε συνεχώς να προβάλλει τον εαυτό του έκανε λόγο συμμαθητής του Μάνου Δασκαλάκη μιλώντας στην εκπομπή «Love it».

«Η εικόνα που βλέπω τώρα ανταποκρίνεται στον Μάνο που ήξερα σαν έφηβο. Υπάρχει μια θεατρικότητα στο λόγο του Μάνου και στην εικόνα που βγάζει προς τα έξω. Ο Μάνος ήταν επιδειξιομανής και μυθομανής, ήθελε να προβάλλει τον εαυτό του και παραποιούσε ιστορίες για να προβληθεί.

Από μικρός ήθελε να αρέσει στις γυναίκες και να έχει σχέσεις με το άλλο φύλο. Δεν μου έκανε εντύπωση του ντύσιμο του Μάνου στο δικαστήριο, πάντα έδινε μεγάλη σημασία στην εικόνα του. Ο Μάνος δείχνει τόσο άνετος κι εγώ αναγνωρίζω στο ύφος του κάτι ψεύτικο», είπε αρχικά ο φίλος του Μάνου.

Ο ίδιος είπε στη συνέχεια: «Δεν ξέρω αν ο Μάνος κρύβει κάτι, όλη του η στάση όμως μου φαίνεται ύποπτη. Στον Μάνο αρέσει να βγαίνει στις κάμερες και στα κανάλια, αυτό είναι το τραγικό της υπόθεσης.

Δεν του έλειπαν πράγματα σαν παιδί και πάντα τον ενδιέφερε η κοινωνική του εικόνα. Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν ο Μάνος είχε εξωσυζυγικές σχέσεις, πάντα μιλούσε με πολλές κοπέλες».

Δείτε το βίντεο: