Ήταν ένα χαριτωμένο κουτάβι Μάλαμουτ. Σήμερα είναι ένα φουντωτό θηρίο!

12 Απριλίου, 20157:37 ΜΜ

Το Μάλαμουτ πολύ εγκάρδιο και ενεργητικό σκυλί. Είναι αξιαγάπητο, πιστό, αφοσιωμένο και στοργικό προς τους ιδιοκτήτες του.

Αποτελούν άριστα κατοικίδια ζώα για τις οικογένειες με μεγαλύτερα παιδιά. Καθώς μεγαλώνει, γίνεται όλο και πιο ήρεμο και επιβλητικό. Είναι εξαιρετικά κοινωνικό και εξωστρεφές, ακόμη και προς τους ξένους, επομένως δεν αποτελεί ιδανικό φύλακα ή φρουρό.

Αυτή η φυλή χρειάζεται την όλη σας την προσοχή και την αγάπη ώστε να αποφευχθεί η εμφάνιση προβλημάτων συμπεριφοράς.

Αν και μερικές φορές είναι δύσκολο στην εκπαίδευση, το Μάλαμουτ είναι ιδιαίτερα πρόθυμα και μπορεί να μάθει καλούς τρόπους με ασύγκριτη ευκολία. Του αρέσει να σκάβει και να βγάζει κραυγές, ενώ τρώει ό,τι κι αν του δώσετε. Οι κραυγές του είναι πανομοιότυπες με του λύκου.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν θα δούμε ένα σκύλο Μάλαμουτ πως ήταν μικρός και όπως έγινε όταν μεγάλωσε και από κουταβάκι έγινε ένας τεράστιος χνουδωτός σκύλος!

xaritwmeno-koutavi-malamout-metatrapike-se-fountwto-thirio-1 xaritwmeno-koutavi-malamout-metatrapike-se-fountwto-thirio-2 xaritwmeno-koutavi-malamout-metatrapike-se-fountwto-thirio-3 xaritwmeno-koutavi-malamout-metatrapike-se-fountwto-thirio-4

epuppy
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News