Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2024
Ελλάδα«Ήταν δεύτερος πατέρας μου»: Δύσκολες ώρες για την Ευριδίκη, συγκινεί το «αντίο»...

«Ήταν δεύτερος πατέρας μου»: Δύσκολες ώρες για την Ευριδίκη, συγκινεί το «αντίο» της

Δύσκολες ώρες για την Ευριδίκη: «Στάθηκε δίπλα μας σε χρόνια δύσκολα, δεύτερος πατέρας»

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών, ο Κύπριος δημοσιογράφος, στιχουργός και λογοτέχνης, Λεωνίδας Μαλένης, ο οποίος μεταξύ άλλων έγραψε το εμβληματικό τραγούδι «Χρυσοπράσινο φύλλο» που μελοποίησε ο Μίκης Θεοδωράκης.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Ευριδίκη αποχαιρέτησε τον Λεωνίδα Μαλένη, τον άνθρωπο – σταθμό στο ξεκίνημα της καριέρας της, όπως αποκάλυψε με την ανάρτησή της.

«Ο Λεωνίδας Μαλένης έφυγε…Ο Λεωνίδας μας! Ο άνθρωπος που μας πήρε από το χέρι μαζί με τον Γιώργο Θεοφάνους και μας έδειξε το δρόμο. Στάθηκε δίπλα μας φίλος, αδερφός, δεύτερος πατέρας σε χρόνια δύσκολα όταν ήμασταν νέοι και ευάλωτοι. Του χρωστώ τα πάντα και θα τον ευγνωμονώ σε όλη μου τη ζωή.

Περήφανη και τυχερή που βρέθηκε στο δρόμο μου αυτός ο ξεχωριστός άνθρωπος, ο σπουδαίος ποιητής, ο υπέροχος μπαμπάς, ο τρυφερός φίλος και με έκανε να νιώσω μέλος της οικογένειας του. Σήμερα γίναμε όλοι φτωχότεροι αλλά το χρυσοπράσινο σου φύλλο Λεωνίδα μου θα συνεχίζει το ταξίδι του και θα φωτίζει και τις πιο σκοτεινές γωνιές της ιστορίας και του πολιτισμού μας. Καλό ταξίδι στο φως», έγραψε στην ανάρτησή της η Ευριδίκη.Τα πιο σημαντικά