Ιταλός καλλιτέχνης φτιάχνει τα πιο απίθανα ασπρόμαυρα τατουάζ με φίδια

30 Μαΐου, 2016 8:42 ΜΜ
More videos

Ένα τατουάζ είναι πάντα εντυπωσιακό, και τα τατουάζ με φίδια είναι ακόμη πιο εντυπωσιακά αλλά, όπως μπορείτε να δείτε από τις εικόνες, τα τατουάζ με φίδια σε μαύρο και άσπρο είναι πολύ πιθανόν τα πιο εντυπωσιακά από όλα. Ο άνθρωπος πίσω από την πένα είναι ο Mirko Sata, ένας καλλιτέχνης του τατουάζ με έδρα το Μιλάνο ο οποίος εργάζεται σε έναν χώρο που ονομάζεται Satatttvision.

Αυτά τα ελικοειδή τατουάζ είναι η ειδικότητά του και ο ίδιος συχνά τα σχεδιάζει μόνο σε μαύρο και άσπρο. Με τη χρήση αυτών των απλών χρωμάτων, ο Sata δημιουργεί μια έντονη αντίθεση ανάμεσα στο σκοτάδι και το φως και το τελικό αποτέλεσμα φαίνεται πολύ εντυπωσιακό, χωρίς άλλα χρώματα για να αραιώσουν την απλότητα.

Instagram | Facebook | Tumblr

black-white-snake-tattoos-mirko-sata-012 black-white-snake-tattoos-mirko-sata-010 black-white-snake-tattoos-mirko-sata-08 black-white-snake-tattoos-mirko-sata-013 black-white-snake-tattoos-mirko-sata-01 black-white-snake-tattoos-mirko-sata-02 black-white-snake-tattoos-mirko-sata-03 black-white-snake-tattoos-mirko-sata-09 black-white-snake-tattoos-mirko-sata-015

Ακολουθήστε μας στο facebook: