Το ιστορικό «Τηνιακό» ουζερί κλείνει και το ελληνικό Facebook αντιδράει.

10 Δεκεμβρίου, 2016 12:15 ΠΜ
More videos

Το Τηνιακό, ένα από τα πλέον δημοφιλή και, εν τέλει, ιστορικά μαγαζιά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας -και της Αθήνας εν γένει- ανακοίνωσε πρόσφατα πως θα κλείσει οριστικά έπειτα από 80, σχεδόν, χρόνια λειτουργίας.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Τηνιακό ήταν το αγαπημένο στέκι των απανταχού φοιτητών, των αμετανόητων αριστερών που βρίσκονταν στην πέμπτη και έκτη (και έβδομη) δεκαετία της ζωής τους, των έντεχνων, των πανκιών, των ροκάδων και όλων όσων ήθελαν να περάσουν κάμποσες ώρες μέσα σε μια κυψέλη ανθρώπων που συζητούσαν και τραγουδούσαν ακατάπαυστα.

Όπως όμως συμβαίνει πάντα, όλα τα ωραία πράγματα κάποτε τελειώνουν. Ο ιδιοκτήτης του Τηνιακού αποφάσισε να βγει στη σύνταξη, κι έτσι αύριο (Κυριακή, 11/12), το Τηνιακό θα ανοίξει για μια τελευταία φορά την πόρτα του στους πιστούς του θαμώνες για ένα αποχαιρετιστήριο πάρτυ που αναμένεται να ταρακουνήσει τη Λ. Αλεξάνδρας.

Η διοργάνωση/event «Τελευταίας Νύχτας» του Τηνιακού στο Facebook έχει ήδη πλημμυρίσει με σχόλια κόσμου που «θρηνεί» για το κλείσιμο του ιστορικού στεκιού, άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο και κάποιοι κάπως ακραία, αλλά ποιοι είμαστε εμείς να κρίνουμε τον πόνο του άλλου -άλλωστε όταν είχε κλείσει το Decadence, κάποιοι από εμάς κάναμε κάποιους μήνες να το ξεπεράσουμε.

Εμείς συλλέξαμε τα καλύτερα σχόλια από το facebook και σας τα παρουσιάζουμε.

facebook

facebook

facebook

facebook

facebook

facebook

facebook

facebook

facebook

facebook

facebook

facebook

facebook

facebook

facebook

facebook
facebook
facebook