Η ιστορία μιας γυναίκας και του 60 εκατοστών άνδρα της δείχνει ότι η πραγματική αγάπη υπάρχει

10 Μαΐου, 2017 3:35 ΠΜ
More videos

«Η αγάπη δεν γνωρίζει λόγους, σύνορα, απόσταση. Έχει ως μοναδική πρόθεση να φέρει τους ανθρώπους μαζί σε μια εποχή που ονομάζεται για πάντα».

Όταν κάποιος παντρεύεται ένα άτομο με ειδικές ανάγκες, με σωματικές ή διανοητικές ατέλειες, ορισμένες φορές οδηγείται σε αμφιβολίες ή και κατηγορίες. Οι περισσότεροι πιστεύουν πως αν κανείς αγαπά κάποιον με προβλήματα, τα συναισθήματά του είναι αμφισβητήσιμα.

Ωστόσο, η πραγματική αγάπη δεν μπορεί να μετρηθεί με την φυσική εμφάνιση. Αυτό το αποδεικνύει η Μίντι Κνίς από την Αριζόνα, που παντρεύτηκε τον Σον Στίβενσον ο οποίος έχει ύψος μόλις 60 εκατοστών. Και οι δύο εργάζονται ως ομιλητές κινήτρων. Συναντήθηκαν το 2009 μέσω ενός κοινού φίλου και παντρεύτηκαν στις 14 Σεπτεμβρίου 2012, αφού η Μίντι μετακόμισε στο Σικάγο για να βρίσκεται πιο κοντά του.

Γνωρίστε τους Μίντι και Σον, ένα γλυκό ζευγάρι

er

Παρά την ευτυχία τους, γελοιοποιήθηκαν από ανθρώπους και ειδικά κάποιους κακόβουλους σχολιαστές του ίντερνετ. Υπέθεσαν πως ο 35χρονος Σον δεν θα μπορούσε ποτέ να ικανοποιήσει ερωτικά την Μίντι, λόγω του μήκους του σώματός του. Επίσης είπαν πως η ίδια κυνηγά μόνο τα χρήματά του.

Αλλά η 36χρονη Μίντι επιμένει να λέει πως είναι ένας από τους πιο ερωτικούς ανθρώπους που έχει συναντήσει ποτέ.

NY Post

Έπρεπε να το πω ξεκάθαρα: «Δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά αλλά ο Σον είναι ένας από τους πιο ερωτικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ. Είναι τρομερό να υποθέτουν πως ο σύζυγός μου δεν μπορεί να με ικανοποιήσει ερωτικά και δεν είναι δικό τους θέμα».

Η σύζυγος ισχυρίζεται πως ο σύντροφός της είναι «περισσότερο από αρκετός άνδρας» για αυτήν.

NY Post

«Το ότι είναι άτομο με ειδικές ανάγκες, δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε μια εκπληκτική σεξουαλική ζωή. Φυσικά και διαφέρει από το να έρθεις σε επαφή με ένα άτομο μεσαίου μεγέθους αλλά αυτό δεν είναι καθόλου πρόβλημα», εξήγησε η Μίντι.

Η ερωτική μας ζωή δεν έχει κανένα πρόβλημα

NY Post

Σύμφωνα με την Μίντι, ο μικρόσωμος σύζυγός της έχει μεγάλη ποικιλία από κόλπα όταν σβήνουν τα φώτα. Η ίδια αναφέρει: «Δεν υπάρχουν περιορισμοί όσο αφορά στην ερωτική μας επαφή. Μπορεί να κάνει τα πάντα και δεν χρειάζεται να είμαι ιδιαίτερα προσεκτική».

Και ο Σον συμφωνεί απόλυτα

er

«Είμαι το πιο ερωτικό πρόσωπο που γνωρίζω. Το σεξ είναι το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου» αναφέρει ο ίδιος.

Ο Σον γεννήθηκε με μια σπάνια διαταραχή των οστών που ονομάζεται: ατελής οστεογένεση.

NY Post

Η ατελής οστεογένεση ή οστεοψαθύρωση, επηρεάζει δραματικά την ανάπτυξη του και προκαλεί τη δημιουργία εύθραυστων οστών. Μέχρι τα 18 του, ο Σον είχε υποστεί πάνω από 200 κατάγματα.

Η αγάπη υπερνικά όλα τα εμπόδια

er

Παρά την μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο, κατάφεραν να πάνε κόντρα σε όλες τις πιθανότητες και να αποδείξουν ότι δεν είναι η φυσική εμφάνιση που έχει σημασία. Αυτό που μετράει, είναι η αγάπη και η αποδοχή για τον άλλον.

Το ζευγάρι είναι πολύ ευτυχισμένο και μπορεί να επιβεβαιώσει ότι έχει μια υπέροχη ερωτική ζωή

NY Post

Οι δυο τους ζουν στην περιοχή Σκότσντεϊλ και εξακολουθούν να αγνοούν τους ανθρώπους που αμφισβητούν τη σχέση τους. Η Μίντι πιστεύει πως η προσπάθεια κάνει τη διαφορά.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την ιστορία του ζευγαριού.

Ακολουθήστε μας στο facebook: