Ισθμός της Κορίνθου: Σώθηκε το σκυλάκι που έπεσε μέσα στη βυθιζόμενη γέφυρα

4 Αυγούστου, 2022 3:16 ΜΜ
More videos

Ένα συγκλονιστικό βίντεο στον Ισθμό της Κορίνθου από την στιγμή που ένα σκυλάκι προσπαθεί να σωθεί την ώρα που κατεβαίνει η βυθιζόμενη γέφυρα στα Ίσθμια. H αγωνία των παρευρισκομένων ήταν μεγάλη και ανησυχούσαν μήπως περάσει καράβι και το χτυπήσει.

Συγκεκριμένα την ώρα που κατέβαινε η βυθιζόμενη γέφυρα στα Ίσθμια, ο υπάλληλος δεν είχε προσέξει ότι ένα σκυλάκι τη διέσχιζε, με αποτέλεσμα αυτό να κατέβει μέσα στο κανάλι του Ισθμού μαζί με τη γέφυρα.

Όσοι βρίσκονταν στο σημείο, φώναξαν στον χειριστή και τον ενημέρωσαν άμεσα για το περιστατικό ώστε να σταματήσει να κατεβάζει τη γέφυρα. Ηταν όμως ήδη αργά, το σκυλάκι είχε πέσει μέσα στο νερό και πάλευε να σωθεί. Η γέφυρα συνέχισε να κατεβαίνει και δεν ανέβηκε, παρά μόνο όταν πέρασαν όλα τα καράβια.

Ευτυχώς όμως το σκυλάκι, σύμφωνα με το korinthostv.gr, είχε καταφέρει να βγει μόνο του από το κανάλι στην άκρη.

Για το συμβάν ενημερώθηκε το λιμεναρχείο Ισθμίας, όπου έφτασε στο σημείο και έκαναν έλεγχο, για να επιβεβαιώσουν ότι ο σκύλος ήταν σώος.

Οι χειριστές της γέφυρας πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτικοί στο σημείο και να ελέγχουν τακτικά αν περνάει κάποιος πριν κατεβάσουν την γέφυρα.