Ισραηλινή γυναίκα στρατιώτης διώχνει Ορθόδοξους διαδηλωτές με κινήσεις καράτε

Οκτώβριος 23, 2017 12:09 ΜΜ
More videos

Μια ατρόμητη γυναίκα στρατιώτης χρησιμοποίησε τις ικανότητες της στις πολεμικές τέχνες για καλό σκοπό, όταν πολέμησε δεκάδες εβραϊους υπερ-ορθόδοξους διαδηλωτές κατά τη διάρκεια μιας διαδήλωσης στην Ιερουσαλήμ.

Η στρατιώτης, Νόμι Γκόλαν, η οποία βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, απέκρουσε ένα πλήθος διαδηλωτών, καταδεικνύοντας τη σύλληψη δύο μαθητών της ίδιας κατηγορίας που αρνήθηκαν να εμφανιστούν στο στρατιωτικό γραφείο προσλήψεων.

Χρησιμοποιώντας μια σειρά εξειδικευμένων καράτε κινήσεων, η Γκόλαν, απομάκρυνε αυτούς που εμπόδιζαν ένα αυτοκίνητο να περάσει από τον δρόμο.

Το βίντεο δείχνει ότι η ομάδα των ανδρών φτύνει και βρίζει την Γκόλαν, αποκαλώντας την π******.

Η Γκόλαν επιστρέφει με μια σειρά από κλωτσιές που στοχεύουν στο κεφάλι και το γόνατο για να σπρώξουν τους διαδηλωτές πίσω, καθώς και κινήσεις κουνγκ-φου προς αυτούς που την έφτυναν.

Ενώ οι υπερ-ορθόδοξοι φοιτητές απαλλάσσονται από την υποχρεωτική στρατιωτική θητεία, πρέπει να παρουσιαστούν ακόμα στο στρατό με επιστολή από το σχολείο τους – κάτι που κάποιοι αρνούνται να κάνουν.

Η Washington Post αναφέρει ότι η μετέπειτα συνέντευξη της στα εβραϊκά με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αποκάλυψε ότι είχε σταματήσει για να βοηθήσει το αυτοκίνητο να περάσει από τη διαδήλωση.

Είπε ότι ήθελε να προσεγγίσει τους ηγέτες της διαμαρτυρίας και να τους πει να αποχωρήσουν.

«Μου επιτέθηκαν, οπότε ως στρατιώτης, ως πολίτης, ως μεγάλη γυναίκα, νέα ή ανεξάρτητα από το τι ήμουν ή τι φορούσα, υπερασπίστηκα τον εαυτό μου όπως θα έκανα σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση», είπε, σύμφωνα με τη σελίδα του Facebook, First Report, η οποία αναδημοσιεύθηκε από την Post.

Κατά τη διάρκεια τέτοιων θυμωμένων Ορθοδόξων διαμαρτυριών, νέοι άνδρες μπλοκάρουν δρόμους και φτύνουν και καταριούνται τους περαστικούς με τα αυτοκίνητα για να επιστήσουν την προσοχή στην οργή τους για τη στρατιωτική θητεία.

Με εξαίρεση τους Ισραηλινούς Άραβες και τους υπερ-ορθόδοξους, όλοι οι άνδρες και οι γυναίκες πρέπει να υπηρετήσουν στον στρατό στην ηλικία των 18 ετών.

Αυτό έχει προκαλέσει ένταση τα τελευταία χρόνια, καθώς υπάρχουν εκείνοι που αισθάνονται ότι πρέπει να υπηρετήσουν και να επωμιστούν το βάρος της χώρας.

Σε κάποιους μαθητές δόθηκε εντολή να μην απαντήσουν στα έγγραφα που τους προσκαλούσαν ή ακόμη και να ζητήσουν την απαλλαγή όπως απαιτείται από τους υπερ-ορθόδοξους Εβραίους, από όπου πηγάζει κιόλας η πηγή της διαμαρτυρίας.

Δείτε το βίντεο.

[dailymail]

Ακολουθήστε μας στο facebook: