Ισραήλ: Στιγμές τρόμου για τον Νίκο Βέρτη και την ορχήστρα του

12 Μαΐου, 20213:23 ΜΜ
More videos

Από χθες, Τρίτη, ο Νίκος Βέρτης βρίσκεται στο Ισραήλ προκειμένου να δώσει προγραμματισμένες συναυλίες στη χώρα μαζί με την ορχήστρα του.

Το βράδυ της Τρίτης, έφτασαν στο αεροδρόμιο του Ισραήλ και τα μέλη της ορχήστρας του και οι στιγμές τρόμου για όλους ξεκίνησαν σχεδόν αμέσως.

Με την άφιξη τους στο αεροδρόμιο, άκουσαν τις σειρήνες να ηχούν ενώ είδαν τους ανθρώπους της ασφάλειας να βρίσκονται σε ένταση. Αρχικά δεν μπόρεσαν να καταλάβουν τι συμβαίνει και προσπαθούσαν να μην πανικοβληθούν.

Οι σειρήνες προειδοποιούσαν για το χάος που βρίσκεται η χώρα όπου οι εχθροπραξίες μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή Πρωινό, το πρωί της Τετάρτης, τα μέλη της ορχήστρας του Νίκου Βέρτη αλλά και όσοι βρισκόντουσαν εκείνη την στιγμή στο αεροδρόμιο, μεταφέρθηκαν άμεσα στο καταφύγιο ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια τους.

Σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή του Ant1, ο Γιώργος Λιάγκας επικοινώνησε με την τραγουδίστρια Έλενα Παπαπαναγιώτου, συνεργάτιδα του Νίκου Βέρτη.

«Πανικοβληθήκαμε εννοείται. Μας πήγαν σε καταφύγιο στο αεροδρόμιο. Μείναμε εκεί 1,5 με 2 ώρες. Ήρθαν λεωφορεία και μας έφεραν στα ξενοδοχεία. Μας έδωσαν οδηγίες γιατί δεν ήξεραν αν θα υπάρξει συνέχεια στους βομβαρδισμούς. Κατά τις 12 άρχισαν πάλι οι βομβαρδισμοί και μας πήγαν πάλι σε καταφύγιο στο ξενοδοχείο.
Η σημερινή συναυλία αναβάλλεται και περιμένουμε οδηγίες» ανέφερε μεταξύ άλλων η Έλενα Παπαπαναγιώτου ενώ στην συνέχεια ενημέρωσε πως οι προγραμματισμένες συναυλίες που ήταν να δοθούν στο Ισραήλ αναβάλλονται και θα υπάρξουν νέες ημερομηνίες διεξαγωγής τους.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News