Ισραήλ: Μπαρ προσφέρει δωρεάν ποτά σε όσους εμβολιάζονται πριν την είσοδο

2 Μαρτίου, 20211:18 ΜΜ

Ένα μπαρ στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ μετατράπηκε σε ένα πρωτότυπο κέντρο εμβολιασμού, προσφέροντας εμβόλια για τον κορωνοϊό και δωρεάν ποτά. Σε μια προσπάθεια να ενθαρρύνουν τους νέους του Ισραήλ να εμβολιαστούν, οι αρχές του Τελ Αβίβ έστησαν ένα κέντρο εμβολιασμού έξω από το μπαρ Jenia σε μια γνωστή πλατεία της πόλης.

Τα εμβόλια προσφέρονται δωρεάν σε όλους δωρεάν και χωρίς προηγούμενο ραντεβού. Κι όσοι εμβολιάζονται δικαιούνται ένα δωρεάν ποτό στο μπαράκι. Κι ενώ το να ανακατεύεις το εμβόλιο με τα μπαράκια μπορεί να μην μοιάζει σαν πολύ λογικός συνδυασμός, τα δωρεάν ποτά ήταν όλα χωρίς αλκοόλ.

Σύμφωνα με το Sky News στη χώρα είχε παρατηρηθεί μια πτώση στον αριθμό των εμβολιασμών, καθώς είχε φτάσει η σειρά των νεαρότερων ηλικιών να εμβολιαστούν, η συγκεκριμένη κίνηση ήρθε για να διορθώσει τα πράγματα.

«Ο ρυθμός εμβολιασμού είχε επιβραδυνθεί σημαντικά και το στοίχημα ήταν να πείσουμε τους νέους, υγιείς ανθρώπους να εμβολιαστούν. Όσο πιο γρήγορα τόσο καλύτερα» σχολίασε ο Δρ Ντάνιελ Σεπσέλοβιτς, επικεφαλής εμβολιασμού στο νοσοκομείο Ιτσίλοφ του Τελ Αβίβ.

Δείτε το βίντεο:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News