Ισπανός καλλιτέχνης δημιουργεί γκράφιτι εμπνευσμένα από τον Πικάσο

16 Ιανουαρίου, 2017 12:26 ΠΜ
More videos

Ο Miguel Angel Belinchon Bujes με το ψευδώνυμο Belin γεννήθηκε το 1979 στο Linares της Ισπανίας και είναι ήδη διάσημος για το ταλέντο του να απλώνει τον υπερεαλισμό ανάμεσα στο αστικό τοπίο.

Δημιουργεί γκράφιτι με την τεχνική του ψεκασμού χωρίς τη χρήση στένσιλ και αναγνωρίζονται αμέσως μεταξύ άλλων από τον εκλεκτικό κόσμο της αστικής τέχνης.

Τα τελευταία 15 χρόνια, ο Belin έχει συλλάβει την ανθρώπινη φύση μέσα από τη δική του αναζήτηση για την τελειότητα σε σχήματα και γραμμές. Τώρα ψάχνει ένα άλλο είδος αισθητικής απόλαυσης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχει αρχίσει να εφαρμόζει πολλαπλές γωνίες στα έργα του γύρω από τα πρόσωπα και τα σώματα, προσπαθώντας να δώσει μια καλύτερη αίσθηση της διαφορετικότητας στην ανθρώπινη έκφραση και τα συναισθήματα. Η παραβίαση των κανόνων του ποσοστού είναι τώρα μια μεγάλη πηγή έμπνευσης και τον οδηγεί να εξερευνήσει μια πιο υποκειμενική τέχνη.

Κατά τη διαδικασία αυτή,ο Belin χρησιμοποιεί ζωηρά χρώματα και ένα μείγμα από διαφορετικές υφές. Οι τεχνικές αυτές συνδυάζονται με ορισμένα στοιχεία από τα πρώην hyperrealistic έργα του δημιουργώντας μια εντελώς νέα δυναμική στις δημιουργίες του.

Στον Belin αρέσει να αναφέρεται σε αυτό το πείραμα σαν ‘Μετά -Νέο Κυβισμό’, αποτίοντας φόρο τιμής στην καταπληκτική δουλειά του ισπανικού Πάμπλο Πικάσο.

belin.es
belin.es

belin.es

belin.es

belin.es

belin.es

belin.es

belin.es

belin.es

belin.es

belin.es

Ακολουθήστε μας στο facebook: