Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΊσως μια από τις ωραιότερες Ελληνίδες: Η Μαρία Κορινθίου έφερε νωρίς το...

Ίσως μια από τις ωραιότερες Ελληνίδες: Η Μαρία Κορινθίου έφερε νωρίς το καλοκαίρι φορώντας το απόλυτο κόκκινο μαγιό

Πριν καλά καλά μπει ο Μάιος και οι Ελληνίδες celebrities έχουν ξεκινήσει ήδη να ποζάρουν με τα μαγιό τους και ειδικά τα μπικίνι τους, ανεβάζοντας την θερμοκρασία η οποία ομολογουμένως είναι λίγο χαμηλή αυτές τις μέρες. Η Μαρία Κορινθίου φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και επέλεξε ένα εντυπωσιακό κόκκινο μπικίνι το οποίο θα κάνει θραύση φέτος.

Μαρία Κορινθίου: Έφερε το καλοκαίρι φορώντας το απόλυτο ψηλόμεσο κόκκινο μπικίνι

50 2 840x502 1

Η Μαρία Κορινθίου είναι αναμφισβήτητα μια από τις εντυπωσιακές Ελληνίδες, για πολλούς πρότυπο μεσογειακής ομορφιάς. Υπέροχα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο, μελαχρινή, πληθωρική και με βλέμμα που σαγηνεύει. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια βρέθηκε για τις ημέρες της πρωτομαγιάς στην Πάργα, συνδυάζοντας διακοπές και δουλειά και έτσι φωτογραφήθηκε για την καμπάνια της νέας της συλλογής ρούχων.

51 1 875x732 1

Η Μαρία Κορινθίου φόρεσε το μπικίνι που θα κάνει θραύση

Η Μαρία Κορινθίου η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media τόσο για τις προσωπικές της στιγμές αλλά και για επαγγελματικούς λόγους δημοσίευσε σε ένα story της μια φωτογραφία φορώντας το απόλυτο ψηλόμεσο μπικίνι που αναδεικνύει υπέροχα την σιλουέτα της και τις καμπύλες της . Τα συγκεκριμένα τύπου μπικίνι μάλιστα αναμένεται να είναι ιδιαιτέρα δημοφιλή φέτος.

49 3 1070x1455 1

Τα πιο σημαντικά