Ίσως η καλύτερη σειρά στην ελληνική τηλεόραση: Σαρώνουν οι «Παγιδευμένοι», 5 λόγοι που αξίζει να τους δεις

10 Νοεμβρίου, 2022 1:44 ΜΜ
More videos

Οι “Παγιδευμένοι” είναι η αστυνομική σειρά του ΑΝΤ1 που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, σημειώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Ένα νεαρό κορίτσι δολοφονείται. Μία δικηγόρος και ένας Εισαγγελέας συναντιούνται και αναγκάζονται να συνεργαστούν για να βρουν τον πραγματικό ένοχο. Έχουν, όμως, εντελώς διαφορετική φιλοσοφία ζωής. Για τον Δημήτρη, ο Νόμος και η Δικαιοσύνη είναι το ίδιο. Για την Άννα, άλλο ο Νόμος και άλλο η Δικαιοσύνη. Παγιδευμένοι σ’ έναν λαβύρινθο μυστικών, ψάχνουν να βρουν διέξοδο.

Πέντε λόγοι για να παρακολουθήσεις την αστυνομική σειρά “Παγιδευμένοι”

Υπάρχουν πέντε λόγοι για τους οποίους αξίζει να δει κάποιος την νέα αστυνομική σειρά του ΑΝΤ1 “Παγιδευμένοι“.

1. Για την ενδιαφέρουσα πλοκή

Αποτελεί την ελληνοποίηση της τουρκικής σειράς «YARGI» των Kerem Catay (creator) και Sema Ergenekon (original screenplay), παραγωγής Ay Yapim. Η πλοκή είναι γεμάτη ανατροπές και με δεδομένο ότι δεν είναι καθημερινό, τα επεισόδια έχουν πάντα κάτι νέο να προσθέσουν και το σενάριο δεν «τραβιέται» από τα μαλλιά.

2. Για τη μουσική επένδυση της σειράς

Τόσο η μουσική των τίτλων αρχής, όσο και οι μουσικές επενδύσεις του Στέφανου Κορκολή, απογειώνουν τις σκηνές της σειράς. Το νέο τραγούδι σε στίχους του μοναδικού Γεράσιμου Ευαγγελάτου και μουσική του Στέφανου Κορκολή με τίτλο «Ερωτευόμαστε ξανά» μας έκανε να το… ερωτευτούμε – και μαζί και τις σκηνές τις οποίες «ντύνει».

3. Για την εξαιρετική Ντίνα Μιχαηλίδη

Αν τη δείτε στον ρόλο της τραγικής μάνας, θα τη λατρέψετε κι εσείς – και σίγουρα θα ανατριχιάσετε.

4. Γιατί μας αρέσουν οι αστυνομικές υποθέσεις

Ευτυχώς, η ελληνική τηλεόραση κάνει μερικά αστυνομικά «δωράκια» και βλέπουμε κατά καιρούς καλές αστυνομικές σειρές, όπως οι “Παγιδευμένοι“.

5. Γιατί μας αρέσει ο Λεβεντογιάννης

Θα δανειστούμε μια ατάκα της πρωταγωνίστριας της σειράς “Παγιδευμένοι“, Μάρθας Λαμπίρη «γίνεται να μη σου αρέσει ο Λεβεντογιάννης;»