Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024
διάφοραΙσμήνη Καλέση: «Οι γυναίκες σήμερα μου φαίνονται άσχημες, nλίθιες και ίδιες»

Ισμήνη Καλέση: «Οι γυναίκες σήμερα μου φαίνονται άσχημες, nλίθιες και ίδιες»

Ισμήνη Καλέση: «Η πρωινή ζώνη της τηλεόρασης έχει ένα επίπεδο αισθητικής που απαρτίζεται από τρελές κατσίκες – θίγω τις κατσίκες -, με άσπρα δόντια που θυμίζουν φοράδες»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη παραχώρησε η Ισμήνη Καλέση. Η γνωστή ηθοποιός έκανε επικριτικά σχόλια για το γυναικείο φύλο βγάζοντας τον εαυτό της απ’ έξω.

«Η μητέρα μου μού έλεγε πως δεν κάνω για μάνα και να μείνω μακριά από την πολιτική. Μου είχαν κάνει πρόταση να ασχοληθώ με την πολιτική. Ο μπαμπάς μου πέθανε πολύ νωρίς, ήταν αριστερός, και στον ανταρτοπόλεμο τον έλεγαν “καπετάν σκοτεινό”. Ήταν ένας μεγάλος αγωνιστής, ένας πατριώτης. Για να τον επιβραβεύσουν τον έστειλαν 7 χρόνια εξορία. Τα παιδικά μου χρόνια ήταν φτωχά, αλλά δε μου έλειψε τίποτα», είπε αρχικά η Ισμήνη Καλέση.

Μιλώντας για το γάμο της σε νεαρή ηλικία και το σύζυγό της, η Ισμήνη Καλέση σημείωσε: «Μόλις παντρεύτηκα, στα 18 μου, πέθανε ο πατέρας μου, ίσα που πρόλαβε να με δει ως ηθοποιό στο “Λούνα Παρκ”. Το σύζυγό μου ο πατέρας μου τον λάτρεψε. Ο άνδρας μου από τα 18 μου μέχρι σήμερα έχει σταθεί δίπλα μου βράχος. Με καμάρωνε και ήταν πολύ πονηρός για να δείξει ζήλια».

Η Ισμήνη Καλέση είπε στη συνέχεια:

«Οι γυναίκες σήμερα μου φαίνονται άσχημες, ίδιες και ηλίθιες. Είχα πάει σε πλαστικό χειρουργό και μου είπε “Θα σε κάνω να μη γνωρίζεσαι” και του λέω “Έχεις τρελαθεί; Εγώ θέλω να γνωρίζομαι”. Θα κάνω στο μέλλον, δεν έχω κάνει ακόμη τίποτα».

Σχολιάζοντας τα της τηλεόρασης, η Ισμήνη Καλέση άσκησε σκληρή κριτική: «Η πρωινή ζώνη της τηλεόρασης έχει ένα επίπεδο αισθητικής που απαρτίζεται από τρελές κατσίκες – θίγω τις κατσίκες -, με άσπρα δόντια που θυμίζουν φοράδες. Υπάρχουν ρόλοι για εμένα, αλλά δεν πληρώνουν. Δεν είναι ψώνιο η δουλειά μου, πρέπει να βγάζω λεφτά».

Δείτε το βίντεo:

Τα πιο σημαντικά