Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024
υγείαΙσχιαλγία: Φυσική θεραπεiα για να ξεμπλoκάρετε το ıσχιακό νεύρo και να απαλλαγεiτε...

Ισχιαλγία: Φυσική θεραπεiα για να ξεμπλoκάρετε το ıσχιακό νεύρo και να απαλλαγεiτε απ’τους πóνους σε 10 λεπτά

Πόνοι στο ισχιακό νεύρο: Πρόκειται για το πιο μακρύ νεύρο στο ανθρώπινο σώμα. Στην ύπαρξη φλεγμονής, ο πόνος γίνεται δυσβάσταχτος και έτσι περιορίζεται, η κίνηση.

Τα συμπτώματα που συνήθως παρατηρούνται εκτός από τον πόνο, είναι η αίσθηση του ασθενούς πως έχει βαριά πόδια, τσούξιμο και άλλα.

Ο πόνος των σχιακών νεύρων είναι εξαιρετικά δυσάρεστος και μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την ποιότητα ζωής των ανθρώπων που πάσχουν από αυτό το πρόβλημα. Αν είστε ένας από εκείνους που πάσχουν από πόνους στα ισχιακά νεύρα, καταλαβαίνετε για τι πράγμα μιλάμε. Αλλά τα καλά νέα είναι ότι τελικά υπάρχει λύση για αυτό το πρόβλημα!

Σε αυτό το άρθρο, πρόκειται να σας δείξουμε αυτό τον απλό τρόπο ! Που μπορεί να λύσει το πρόβλημά σας σε μόλις 10 λεπτά .Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τις οδηγίες για το πώς να κάνετε αυτή τη μέθοδο: Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία κάθε έξι μήνες ή όταν νιώθετε και πάλι πόνο, και πιστέψτε με θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα!


spondyliki stili 5

Πόνοι στο ισχιακό νεύρο: Θεραπεία πριν από τον ύπνο

– Βάλτε περίπου 10 λίτρα νερού σε μια λεκάνη.
– Το νερό θα πρέπει να είναι στην υψηλότερη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξουν τα πόδια.
– Στη συνέχεια, προσθέστε μια χούφτα αλάτι και μισό λίτρο μηλόξυδο.
– Ανακινήστε αυτό το μείγμα καλά.
– Βάλτε τα πόδια σας στη λεκάνη και νκρατήστε τα εκεί μέχρι να κρυώσει το νερό.
– Κατά την αφαίρεση των ποδιών σας από το νερό, ξεπλύνετε και τυλίξτε τα πόδια σας σε μια στεγνή πετσέτα και να πηγαίνετε κατευθείαν στο κρεβάτι για ύπνο.
– Κρατήστε τα πόδια σας ζεστά. Ως εκ τούτου, συνιστάται να κοιμηθείτε με μια πετσέτα, ένα σεντόνι ή με μια κουβέρτα τυλιγμένα σε αυτά για να είναι πολύ ζεστά.


spondyliki stili 3

Πόνοι στο ισχιακό νεύρο: Η επόμενη μέρα

Την επόμενη ημέρα, σηκωθείτε από το κρεβάτι με παντόφλες και μην περπατάτε χωρίς αυτές. Μέχρι να κάνετε ένα ντους να μην είστε ξυπόλητοι. Ο πόνος σου θα αρχίζει να υποχωρεί ήδη από την πρώτη θεραπεία! Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία κάθε έξι μήνες ή όταν νιώθετε και πάλι πόνο, και πιστέψτε με θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα!

Τα πιο σημαντικά