Εισαγγελική παρέμβαση για ανάρτηση συνδικαλιστή της ΕΣΗΕΑ κατά Στουρνάρα

28 Μαΐου, 2017 5:12 ΠΜ
More videos

O Γιώργος Φιλιππάκης έγραψε πως δεν θα τον ενοχλούσε καθόλου «αν έσκαγε μια βόμβα στα πόδια του Γιάννη Στουρνάρα»

Εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσε η ανάρτηση του ειδικού γραμματέα της ΕΣΗΕΑ, Γιώργου Φιλιππάκη αναφορικά με την επίθεση με παγιδευμένο φάκελο στον Λουκά Παπαδήμο. Ο δημοσιογράφος, δεν καταδίκασε την ενέργεια εναντίον του πρώην πρωθυπουργού, αλλά έγραψε πως δεν θα τον ενοχλούσε καθόλου «αν έσκαγε μια βόμβα στα πόδια του Γιάννη Στουρνάρα».

Σύμφωνα με την εφημερίδα Έθνος το ίδιο θα ισχύσει, εισαγγελική παρέμβαση, και για άλλους χρήστες των social media με αντίστοιχες αναρτήσεις.

Η ανάρτηση του Γ.Φιλιππάκη:

«Από τις 6 χτές το απόγευμα που ο Λουκάς Παπαδήμος τραυματίσθηκε από την αυτοσχέδια βόμβα μέσα στο αυτοκίνητό του έσπαγα το κεφάλι μου από που ερχόταν και που πήγαινε ο υπαλληλάκος αυτός της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας . Την απάντηση την έδωσε ποιός νομίζετε? Ο Αντωνάκης ο Σαμαράς. Με ποιό τρόπο ? Ο Σαμαράς τηλεφώνησε στο άλλο ξεπουλημένο τομάρι τον Γιάννη Στουρνάρα γιατί κάτι προφανώς υποψιαζόταν . Και βέβαια ο Στουρνάρας του είπε την είδηση. Νωρίτερα Στουρνάρας και Παπαδήμος είχαν μυστική συνάντηση άγνωστο πού και φυσικά κανείς δεν γνωρίζει τί συζήτησαν αλλά και πού συναντήθηκαν. Και οι δύο ξεπουλημένοι υπάλληλοι των Τραπεζών ντόπιων και ξένων είναι τόσο ανακατεμένοι στο ξεπούλημα της χώρας αλλά και του εθνικού πλούτου και κυρίως ευθύνονται για το κατάντημα και την εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού. Ο Παπαδήμος σήμερα είναι πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών ενός θεσμού που βρωμάει από απόσταση ενώ ο Στουρνάρας παίζει το ρόλο του Κεντρικού Τραπεζίτη για λογαριασμό Σόιμπλε και λοιπόν καθαρμάτων στην Ευρώπη. Για να είμαι ξεκάθαρος δεν θα με ενοχλούσε καθόλου αν έσκαγε και μια ακόμα βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα» .

Capture

[news] [newsit]